Ce a făcut Becali, după ce Anamaria Prodan l-a amenințat cu bătaia. Apropiații celor doi sunt șocați

Ce a făcut Becali, după ce Anamaria Prodan l-a amenințat cu bătaia. Apropiații celor doi sunt șocați
Scandal Gigi Becali-Anamaria Prodan. Ce a făcut afaceristul după ce impresara l-ar fi amenințat cu bătaia?

Scandal imens între două personaje extrem de controversate din România. Ce se întâmplă între Gigi Becali și Anamaria Prodan? Ce a făcut celebrul afaceristul după ce impresara l-a amenințat cu bătaia?

Scandal Gigi Becali-Anamaria Prodan: ce a făcut afaceristul după ce a fost amenințat de impresară cu bătaia?

Scandal uriaș în lumea fotbalului în urma unui episod din confruntarea a doi titani din domeniu – Anamaria Prodan și Gigi Becali. Cei doi au fost văzuți de-a lungul timpului într-o relație decentă, mai cu seamă că ambii au luat parte la petreceri de familie, simțindu-se foarte bine alături de alți prietni apropiați ai lor. Patronul roș-albaștrilor a fost primul care a încântat urechile cârcotașilor și a spus: „Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor.”

Celebra impresară nu s-a lăsat mai prejos și a lansat o serie de jigniri fără precedent, ulterior dezvăluind că afaceristul regretă ce a spus și ar fi încercat în timpul acesta să-și ceară scuze. Cu toate astea, Ana a mai mărturisit că latifundiarul nu a reușit să ia legătura cu ea pentru că i-a blogat numărul de telefon.

„Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici”

„Aceste declarații vin în urma unui mesaj primit de mine de la Gigi Becali, el mă cunoaște pentru că am petrecut așa mult timp împreună încât toată lumea este șocată. Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața.

A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare. Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs”
Anamaria Prodan (Sursa: GSP Live)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI