Ce a făcut Gigi Becali după ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot

Ce a făcut Gigi Becali după ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot
Ce a făcut Gigi Becali după ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot

Anamaria Prodan și Gigi Becali și-au aruncat vorbe dure în spațiul public în ultima săptămână. Ce a povestit impresara după scandalul dintre cei doi și ce replică i-a dat paronul FCSB.

Ce spune Anamaria Prodan despre cearta cu Gigi Becali

Gigi Becali și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui scandal care a avut loc în spațiul public în ultima săptămână. Totul ar fi pornit de la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Relația de prietenie dintre cei doi s-a stricat după ce și-au aruncat jigniri și acuze de ambele părți. După acest incident, impresara susține că finanțătorul FCSB i-ar fi prezentat scuze, prin intermediul unui mesaj, însă, acest lucru este tardiv, spune Anamaria. Aceasta din urmă i-ar fi blocat numărul de telefon omului de afaceri, pentru a nu o mai contacta, conform gsp.ro

„Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi. El trebuia să se gândească la acel lucru pe care mi l-a spus mie, pentru care mi-a cerut scuze, dar e tardiv. Acum pot să zic și eu că îmi pare rău că i-am zis că e mic de înălțime. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața. A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare.

Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs, spunea impresara, conform sursei precizate.

Ce spune impresara despre împăcarea cu Becali

Declarațiile Anamariei Prodan nu s-au oprit aici, impresara a mai precizat că între cei doi este o „chestie personală”, și probabil peste câțiva ani îi va accepta scuzele omului de afaceri. Totodată, a mai declarat că, Gigi Becali ar fi stricat o prietenie din cauza banilor, deși ea nu i-ar fi cerut niciodată bani.

Până acum o săptămână, el le-a zis tuturor prietenilor și dușmanilor săi «să nu vă certați vreodată cu Anamaria Prodan, este din toate punctele de vedere pregătită!». I-a luat Dumnezeu mințile, l-a pus diavolul să vorbească. Greșeala majoră a lui Gigi Becali a fost când m-a acuzat de ceva. Este o chestie personală, iar el o știe foarte bine.

Acum îi pare rău, a încercat să îmi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legătura cu nimeni din familia mea. A încercat să îl sune și pe Laurențiu, foarte târziu. Probabil în ani dacă o să ne lovim unul de celălalt chiar aș accepta scuzele lui. Că eu sunt vulcanică e un lucru știut.

Împăcare? S-a împăcat și cu MM Stoica, cu absolut toată lumea. Problema nu e asta, ci faptul că pentru bani un om a stricat o prietenie. Lucru de neînțeles pentru că eu nu aveam nevoie de vreun ban de la el. Nu i-am cerut vreodată un leu”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan: „Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali”

Celebra impresară nu s-a oprit aici, ci a continuat să aducă jigniri la adresa lui Becali pe care l-a numit liliputan și agramat care nu știe să țină pixul în mână. De asemenea, ea mai spunea că societatea este de vină pentru ca i-a permis omului de afaceri sa facă acest „circ”, după cum declara chiar Anamaria Prodan pentru sursa precizată anterior.

Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui. Ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.
Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta?
El îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali? Săracul, e agramat! Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou. Îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuțe, nu are punctuație, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriașe ca să citești un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluța de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu «Patroane, trezeşte-te!»

Ce a răspuns Gigi Becali la jignirile impresarei

În urma jignirilor aduse de Anamaria la adresa omului de afaceri, acesta nu a rămas indiferent. Becali a declarat că vorbește numai cu Laurențiu Reghecampf nu cu femeile, referindu-se la impresară. De asemenea, patronul FCSB susține că nu intenționează să se certe cu ea. Totodată, omul de afaceri a ținut să facă unele precizări legate de sexy impresară.

Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.
Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Aneimaria Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în pușcărie?, a precizat Gigi Becali, conform sursei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI