Anamaria Prodan continuă dezvăluirile șocante: ”Reghecampf e șeful mafiei pariurilor”

Anamaria Prodan continuă dezvăluirile șocante: ”Reghecampf e șeful mafiei pariurilor”
Anamaria Prodan, dezvaluiri socante

Anamaria Prodan a acordat un nou interviu în care a făcut un anunț important despre scandalul în care se află alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan continuă dezvăluirile șocante

Anamaria Prodan a negat iar informațiile apărute despre așa-zisa amantă a soțului ei, făcându-i declarații de dragoste. Ea a vorbit și despre cei patru copii pe care îi cresc. De menționat este că unicul fiu pe care îl au împreună este Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 12 ani.

Mai mult, Anamaria Prodan a zis că va apela la instanță dacă se va mai scrie despre presupusul divorț, care, de fapt, fusese anunțat în urmă cu o săptămână chiar de soțul ei. Totuși, Anamaria Prodan a menționat că vorbele lui au fost spuse în glumă.

“Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

”Acționez în judecată”

Anamaria Prodan a mai povestit cum, în trecut, soțul ei a ratat un transfer, ca antrenor, la Ajax, din cauza unor articole de presă din România, considerate de ei defăimătoare la vremea respectivă.

“Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat. Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Ea mai continuat:

“Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect!

A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus celebra impresară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI