Ana Porgras, eliminată din cauza lui Jador? Cine rupe tăcerea și lămurește situația de la Survivor România 2021 VIDEO

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor, la propunerea lui Jador, care a nominalizat-o. Ea s-a declarat surprinsă de faptul că Jador a nominalizat-o. Publicul l-a salvat pe Sebastian Chițoșcă, de la Faimoși, trimițând-o pe fosta gimnastă acasă.

Zanni, pregătit să se răzbune pe Jador după ce Ana Porgras a plecat acasă?

Ana Porgras s-a declarat șocată, deși a spus că a presimțit că va pleca acasă. Imediat după ce a aflat rezultatul votului, ea a făcut declarații și a spus că și-a demonstrat că este o luptătoare.

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă, pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în «Survivor România». Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana Porgras, după eliminare

Și Zanni a reacționat într-un mod surprinzător. El a început să plângă atunci când a auzit că Ana va pleca acasă, mai ales că relația lor este una specială și au legat o prietenie frumoasă la Survivor, deși unii au spus că ar fi mai mult de atât între ei.

Zanni, dărâmat de plecarea prietenei lui

De altfel, chimia dintre ei a fost confirmată și de un prieten de-al lui Zanni, care a spus că Faimosul este foarte afectat și ar putea chiar să se răzbune pe Jador, cel din cauza căruia Ana Porgras a părăsit competiția.

“Situaţia asta ne-a şocat pe toţi. Nu cred că Jador s-a gândit că Ana o să iasă. Se vede surprinderea şi la el, suferă că a făcut asta. Ana şi Zanni au avut o chimie, s-a văzut pe tot parcursul emisiunii. Pentru el Ana a fost un factor foarte important pentru succesul lui în competiţie. E foarte afectat, nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Cred că a luat-o personal şi se va răzbuna pe Jador. Nu cred că a fost o strategie, a realizat prea târziu ce a făcut”, a povestit prietenul lui Zanni, la Teo Show. 

Prietenul lui Jador, Bogdan Mocanu, i-a sărit artistului în apărare, spunând că nu are nicio vină și că nu ar fi crezut că Ana va fi eliminată, publicul luând această decizie.

“Jador nu e vinovat de plecarea ei, publicul a votat-o. El nu şi-a imaginat că Ana va fi eliminată”, a spus Bogdan Mocanu. 

“Nu credeam că Ana va părăsi atât de repede competiţia. Dacă mergeau pe corectitudine, Morosanu trebuia votat. Strategiile au început deja”, a mărturisit și Asiana Peng, prietena Anei Porgras.

Urmăriți Playtech.ro și pe