19 ian. 2022 | 10:51

Ana Dobrovie de la Survivor România 2022, în sânii goi. Eroarea vestimentară care a lăsat tot la vedere

Monden
Ana Dobrovie de la Survivor România 2022, în sânii goi. Eroarea vestimentară care a lăsat tot la vedere

Ana Dobrovie de la Războinici a avut parte de un mic incident, în cadrul ediției de marți, 18 ianuarie, de la Survivor România. Concurenta de la PRO TV a rămas în sânii goi, în timp ce parcurgea traseul din cadrul jocului pentru recompensă. Sutienul i s-a deplasat din cauza mișcărilor bruște. Ce s-a văzut.

Cum a rămas Ana Dobrovie în sânii goi la Survivor România

Cel mai spectaculos și dur reality-show din lume îi ține pe români cu sufletul la gură, de duminică până marți, la PRO TV. Prima săptămână de joc le-a adus trei victorii consecutive celor din echipa Războinicilor, Faimoșii fiind învinși de fiecare dată, la toate cele 3 probe.

Trecând peste condițiile grele de supraviețuire, lipsa hranei, adrenalina de la joc și traseele dificile, concurenții de la Survivor România au avut parte de un adevărat spectacol din partea Anei Dobrovie, în ediția de marți, 18 ianuarie. În timpul jocului pentru recompensă, focoasă blondină a avut parte de o mică eroare vestimentară pe traseu.

Din cauza vitezei de deplasare și a mișcărilor bruște făcute în timpul probei, sutienul Războinicii s-a deplasat, astfel că focoasa blondină a rămas în sânii goi, etalându-și bustul proeminent, de invidiat.

Deși imaginile au fost blurate pe TV, incidentul buclucaș a fost redat în cadrul emisiunii Survivor ExtraShow prezentat de Zanni. Fotografia se poate vedea aici.

Liviu de la Războinici a fost eliminat de la Survivor România 2022

Pentru cei care se întreabă cine este Ana Dobrovie, sportiva are 30 de ani, este dansatoare și mama unui băiețel pe care-l considera „puterea sa”. Focoasa Războinică a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2022 pentru că este o femeie ambițioasă, curajoasă și extrem de curioasă.

„Curajul, ambiția și curiozitatea m-au făcut să mă înscriu la acest concurs. Și am venit să câștig Survivor România 2022. Forță”, a spus aceasta înainte de primul traseu de la Survivor România 2022.

E determinată să câștige competiția din Republica Dominicană. Concurenta a impresionat încă din prima ediție a sezonului Survivor România 2022, când a înfrânt-o pe Andreea Tonciu, luând punctul pentru echipa albastră.

Jocul de recompensă de marți, 18 ianuarie, a debutat cu o veste tristă pentru Războinici, atunci când dansatorul de folclor Liviu Mihalca a decis să renunțe la competiție, cerând să fie trimis acasă. Concurentul a fost descalificat și și-a luat la revedere de la coechipierii săi.

De asemenea, a avut loc prima eliminare așteptată la Survivor. În urma voturilor, publicul a ales ca Xonia de la Faimoși să plece de la Survivor România 2022.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro