Eliminare așteptată la Survivor 2022. Primul Faimos care a ieșit din competiție VIDEO

Eliminare așteptată la Survivor 2022. Primul Faimos care a ieșit din competiție VIDEO
Eliminare Survivor România 2022

Prima eliminare de la show-ul ‘Survivor România 2022’ a avut loc în această seară. Faimoșii și-au luat adio de la unul din coechipieri, după al treilea eșec pe traseu. Din păcate, unul din sportivii din echipa vedetelor urmează să părăsească marea provocare din  Dominicană.

Survivor România 2022: prima eliminare din noul sezon

Faimoșii pierd un membru important tocmai în momentul în care încercau să găsească o rețetă pentru o comunicare mai eficientă care să-i ajute în tabără și în teren. Din păcate, vedetele au gustat al treilea eșec în ediția cu numărul 3.

Norocul a fost de partea Războinicilor care se pare că au luptat mai puternic și au reușit să se mobilizeze, cu toate că și în tabăra lor există probleme și discuții care îi agită chiar înainte de joc. Xonia a părăsit proiectul din Republica Dominicană, iar imediat după auzul veștii i-a urat succes Roxanei Ciuhulescu.

Solista și-a strâns în brațe colegii și i-a lăsat zâmbind, fiind fericită de cele trăite chiar și până acum în „Survivor România 2022”. ‘Vă pup! Multă baftă vă doresc!’, a spus blondina la plecarea din primul consiliu de eliminare. 

Cea din urmă pornise la drum cu mari speranțe și părea că lucrurile merg bine în evoluția sa. În ediția de azi a surprins pentru că a reușit să aducă primul ei punct pentru echipă, dar soarta a decis ca provocarea ei să ia sfârșit.

„S-a dus pe responsabilitatea ei”

Vedeta a plecat cu stângul pe acest drum pentru că are probleme de sănătate, motiv pentru care mare parte din bagajul ei era compus doar din medicamente în cazul în care i se întâmplă ceva.

O sursă apropiată acesteia a declarat că „Xonia va avea probleme în junglă dacă nu își ia medicamentele. E de ajuns o înțepătura, o mușcătură de șarpe sau de orice altceva și să i se declanșeze iar boala. Vor fi medici la reality-show, însă trebuie să fie foarte atentă ce va face acolo și cum se va descurca. S-a dus pe responsabilitatea ei”, arată elle.ro. 

  • Echipe de la Survivor România 2022

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI