Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Războinica a atras toate privirile, cu ce se ocupă

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Războinica a atras toate privirile, cu ce se ocupă
Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Aceasta a atras toate privirile, iar alături de echipa din care face parte, cea a Războinicilor, aceasta concurează împotriva echipei Faimoșilor. Mulți s-au întrebat cine este concurenta blondă și care este povestea ei de viață.

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022

Update 16 ianuarie 2022: Prima ediție a Survivor s-a încheiat. Ana a reușit să demonstreze că poate și a învins-o pe Andreea Tonciu pe traseu. Aceasta a adus un punct echipei sale.

„Curajul, ambiția și curiozitatea m-au făcut să mă înscriu la acest concurs. Și am venit să câștig Survivor România 2022. Forță”, a spus aceasta înainte de primul traseu de la Survivor România 2022.

Știrea inițială:

Printre concurenții de la „Survivor România” 2022 se numără și Ana Dobrovie. Ea are vârsta de 30 de ani și lucrează ca dansatoare. Potrivit informațiilor și imaginilor publicate de ea pe Instagram, concurenta este și mamă. Ana Dobrovie îl descrie pe băiețelul ei, drept „puterea sa”.

Pe lângă marea pasiune pentru dans, ea iubește și tatuajele, iar corpul ei este acoperit de mai multe astfel de desene, după cum se vede în fotografiile de pe rețeaua socială. Se pare că Războinica a trecut și printr-o transformare fizică. Ea pare că și-ar fi mărit bustul, având implanturi cu silicoane.

Survivor România 2022 începe la Pro TV, din data de 16 ianuarie 2022. La această emisiune, 24 de concurenți luptă pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Echipa Războinicilor de la Survivor România 2022 este alcătuită din: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

La Survivor România 2022 este și echipa Faimoșilor, formată de următorii concurenți: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

„Suntem pregătiți, am fluierul la mine”

Amintim că în sezonul trecut, marele premiu a fost câștigat de unul dintre Faimoși. Zanni a ajuns în marea finală și l-a învins pe Andrei Dascălu, celălalt finalist. În 2020, premiul competiției a fost câștigat tot de echipa Faimoșilor. Premiul cel mare a mers la artista Elena Ionescu.

Survivor România 2022 vine și cu schimbări. Postul de televiziune care găzduiește în acest an emisiunea este Pro TV. Prezentatorul de televiziune, Daniel Pavel, a vorbit despre noii concurenți din emisiune:

„Suntem pregătiți, am fluierul la mine. (…) Pe 16 ianuarie va fi prima emisie într-o nouă etapă a Survivor România, o etapă în care, iată, pe faimoși îi cunoaștem, la tine aici, am văzut emisiunea. Doamne!

Mă uitam la ei și mărturisesc că personalitatea lor, maniera în care se dezvăluie a fost și este foarte important pentru cum o să îi privim și noi acolo. O să ne uitam la ei, urmează să intre în arenă”, a declarat el la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI