10 aug. 2022 | 13:07

Ana Baniciu, apariție incendiară pe litoral. În ce costum de baie minuscul a apărut vedeta FOTO

Monden
Ana Baniciu, apariție incendiară pe litoral. În ce costum de baie minuscul a apărut vedeta FOTO
Ana Baniciu, apariție incendiară la plajă.

Ana Baniciu a atras privirile tuturor pe plajă! Aceasta și-a făcut apariția pe litoral extrem de sexy. Celebra cântăreață a ales un costum de baie minuscul care să îi lase la vedere formele bine lucrate la sală și posteriorul pentru care a devenit cunoscută. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au observat că în ultima perioadă a scăpat de câteva kilograme, dar cu toate astea arată fabulos.

Ana Baniciu, apariție în costum de baie: artista arată incendiar

Ana Baniciu a trecut prin multe în ultima perioadă. Aceasta a suferit o pierdere imensă, după ce mama sa s-a stins din viață. Cu toate astea, blondina a încercat să meargă mai departe și să aibă grijă la proiectele pe care le-a început, dar mai ales să aibă grijă la propria imagine.

Ea a fost afectată enorm după decesul celei care i-a dat viață, moment în care a pierdut câteva kilograme din cauza suferinței. Solista mărturisea că a slăbit 6-7 kilograme, iar deși mănâncă așa cum trebuie nu reușește să revină la forma inițială. Vedeta a subliniat totuși că îi place când este mai slabă și că se simte și așa bine în corpul ei.

,,Este o perioadă din viața mea în care am slăbit foarte mult, pentru că am avut cel mai neplăcut eveniment (n.r. moartea mamei) care se poate întâmpla din punctul meu de vedere. Și atunci am slăbit un pic mai mult, dar sunt pe revenire, mănânc.

Am slăbit vreo 6-7 kg și acum îmi revin. Mănânc constant. Văd că nu mai revin la forma inițială, nu știu de ce. E bine, eu nu mă plâng, mie îmi place când sunt slabă”, ne-a povestit artista în urmă cu ceva timp.

  • Vezi Galeria FOTO

,,O să le spun la momentul potrivit”

Cântăreața a susținut că este un gol cu care trebuie să învețe să trăiască în continuare, iar acum se readaptează la noua viață fără mama sa.

,,Clar este un gol cu care trebuie să înveți să trăiești în continuare, să te readaptezi la viața de după ea. Tot datorită mamei mele am reușit să merg înainte, pentru că i-am făcut niște promisiuni și mă țin de ele.

Sunt niște chestii foarte personale și o să le spun la momentul potrivit, când vor ieși. Sunt și profesionale și personale.”, a mai spus Ana Baniciu.

Fanii s-au bucurat să o vadă fericită la mare zilele acestea, mai cu seamă că o ajută să petreacă timp liber în razele soarelui.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro