Alina Vidican a primit un cadou superb de la iubitul milionar. Fosta soţie a lui Borcea este în extaz

Alina Vidican a primit un cadou superb de la iubitul milionar. Fosta soţie a lui Borcea este în extaz
Alina Vidican a primit un cadou superb de la iubitul milionar

Alina Vidican duce o viață de lux în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Cristi Borcea se va căsători cu iubitul ei Claude Senhoreti la sfârșitul lunii august, iar blondina nu își încape în piele de fericire. Ce cadou luxos i-a făcut viitorul ei soț.

Alina Vidican a primit un cadou superb de la iubitul milionar

Logodnicul Alinei Vidican este pilot de curse și un antreprenor de mare succes. Claude Senhoreti este un om de afaceri celebru în Miami. Originar din Brazilia, milionarul câștigă venituri impresionante în domeniul auto și în cel imobiliar, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din domeniul auto.

De asemenea, iubitul fostei soții a lui Cristi Borcea se mai ocupă și de administrarea a trei companii care au ca domeniul de activitate mașinile exotice sau clasice, magazin de motoare de performanță, cursă și reparații și vopsitorie auto.

Pentru că se gândește mereu la bunăstarea viitoarei sale soții, Claude și-a deschis o afacere bănoasă în pandemie, pe care i-a dăruit-o Alinei Vidican.

„Acum, în pandemie, am deschis o nouă afacere i-am dat-o Alinei să se ocupe de ea se numește Miami Exotic Auto Racing, mai ales că ea iubește mașinile și viteza.

Asta e o companie care le oferă celor care adoră mașinile puternice experiența de a conduce mașini precum Ferrari și Lamborghini, pe pistă de curse, asistați de instructori profesioniști.

Prin pandemie, toate afacerile noastre au fost afectate timp de 2 sau 3 luni, dar de la începutul anului 2021 și-a revenit, iar acum este grozav, mulțumesc lui Dumnezeu.” a declarat Claude Senhoreti, pentru Fanatik.ro.

Cine este Claude Senhoreti, logodnicul Alinei Vidican

Alina Vidican pare foarte fericită în brațele iubitului ei miliardar. Cei doi vor face nunta la sfârșitul lunii august, iar blondina numără zilele până când va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Viitorul ei soț și-a descoperit pasiunea pentru cursele de mașini încă din copilărie, pasiune pe care tatăl său i-a insuflat-o de la o vârstă destul de fragedă.

„Pasiunea pentru sporturile cu motor a început pe când stăteam lângă tatăl meu și îi urmăream pe șoferii brazilieni, extrem de rapizi, ca Emerson Fittipaldi, Nelson Piquet și idolul meu, Ayrton Senna, la televizor. Apoi, a crescut și mai mult atunci când fratele meu mai mare m-a dus să mă uit la concursuri, în tribune, pe piste.

Am început să mă ocup de sporturile cu motor încă de când aveam 15 ani lucrând în atelierul pentru mașini al unui prieten. Am dovedit că știu să conduc foarte repede, iar ei mi-au cerut să fiu pilot pentru mașinile lor în curse de stradă.’, a povestit Claude Senhoreti, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI