Secretul relației Alinei Vidican cu Claude s-a aflat. Ce au ascuns cei doi

Secretul relației Alinei Vidican cu Claude s-a aflat. Ce au ascuns cei doi
Secretul relatiei Alinei Vidican cu Claude s-a aflat

Alina Vidican l-a uitat complet pe Cristi Borcea și este pregătită să ajungă din nou în fața altarului, alături de bărbatul care i-a furat inima. Frumoasa blondă este fericită alături de iubitul ei Claude, bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea. Cei doi își trăiesc povestea de iubire în Statele Unite ale Americii, departe de ochii curioșilor și de gura presei.

Secretul relației Alinei Vidican cu Claude s-a aflat

Fosta soție a lui Cristi Borcea se iubește cu celebrul pilot de curse încă din 2019, deși la început vedeta a vrut să țină secretă relația dintre ea și actualul ei logodnic. La 5 ani de la divorțul de partenerul Valentinei Pelinel, Alina Vidican zâmbește din suflet și este fericită alături de Claude.

Cei doi amorezi au fost surprinși împreună la o serie de evenimente Ferrari din Miami și Canada, acum doi ani, unde frumoasa blondină era prezentată drept „prietena” lui. Deși cei doi au încercat să fie discreți, blițurile aparatelor de filmat ale fotoreporterilor i-au surprins în ipostaze romantice.

Cu toate acestea, ceea ce nu multă lume știe este că, acum doi ani, brazilianul era căsătorit cu fosta lui parteneră de viață. Claude Senhoreti a introdus divorțul de Daniela, soția lui, în 2020 la un tribunal din Broward, Florida, după șapte ani de mariaj.

Alina Vidican și Claude s-au logodit în luna aprilie

Se spune că sufletele pereche au foarte multe lucruri în comun, iar acesta pare să fie și cazul celor doi îndrăgostiți. Alina Vidican vine și ea după un divorț mediatizat. Blondina s-a despărțit de afaceristul Cristi Borcea în anul 2016, după o relație de 12 ani de zile.

După semnarea actelor de separare, diva și cei doi copii ai săi s-au refugiat în apartamentul lui Borcea din Miami, acolo unde Vidican locuia de pe vremea când fostul acționar de la Dinamo era într-o relație cu prima lui soție, Mihaela.

Alina și iubitul ei Claude Senhoreti și-au anunțat logodna în luna aprilie a acestui an, la o zi după ce s-au afișat, pentru prima dată, împreună în postura de cuplu oficial. Cei doi sunt convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt și abia așteaptă să ajungă în fața altarului. Nu au stabilit, încă, data nunții.

Pilotul de curse brazilian în vârstă de 46 de ani deține o afacere cu mașini de lux second-hand. Marea lui pasiune este însă pilotajul, el fiind pilot oficial al brandului Ferarri. Totuși, în prezent, el concurează într-un circuit destinat exclusiv mașinilor de tip Lamborghini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI