Afacerea cu care Alina Vidican dă lovitura în SUA. Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea

Afacerea cu care Alina Vidican dă lovitura în SUA. Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea
Alina Vidican și Claude, afaceri de milioane în America

Alina Vidican și Claude Senhoreti sunt împreună din 2019. Relația și-au oficializat-o recent, anunțându-și și logodna. În aceste zile, fosta doamnă Borcea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. În același timp, alături de Claude, Alina are și o afacere care-i aduce venituri consistente.

Alina Vidican trăiește o nouă poveste de dragoste

După o relație de 12 ani și un divorț, s-ar fi zis că Alina Vidican nu-și va mai găsi fericirea. După divorțul de Cristi Borcea, în 2016, Alina Vidican a suferit o perioadă. Numai că, atunci când  nu mai credea, a revenit soarele și în viața ei. De curând Alina și-a anunțat oficial relația cu pilotul de curse brazilian, Claude Senhoreti. Deși, la început, Alina Vidican a ținut secretă relația, acum a decis să facă totul public.

Cei doi sunt împreună din 2019, chiar dacă la acel moment Claude era și el căsătorit. După divorțul brazilianului, au mai trecut doi ani. În aprilie 2021, Alina Vidican și Claude Senhoreti își anunțau și logodna. Anunțul a venit din partea brazilianului, după ce au fost văzuți, oficial ca și cuplu, la evenimente auto Ferrari din Miami și Canada.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă.”, a nunța milionarul american de origine braziliană, Claude Senhoreti.

Alina și Claude, afaceri de milioane în America

Se pare că relația este într-adevăr serioasă, dacă ținem cont de faptul că cei doi au și o afacere împreună. Având în vedere că milionarul este și pilot de curse, cei doi au decis să-și deschidă o firmă prin care să organizeze evenimente de gen. Astfel se face că Alina Vidican și Claude Senhoreti au o firmă ce oferă servicii de închiriere a mașinilor de lux.

În afară de asta, tot prin aceeași companie, cei doi organizează și mici competiții de raliuri în America. Flota de lux a celor doi cuprinde modele precum Ferrari și Lamborghini, iar costurile pentru o experiență de gen ajung la 150 de dolari.

Alina Vidican, conform celor de la Wowbiz.ro, apare în actele firmei încă de anul trecut. La acel moment Claude Senhoreti cerea statului Florida o licență de afaceri în care apare și numele fostei doamne Borcea.

Rămâne să vedem dacă afacerea va fi una prosperă și când vor suna clopotele de nuntă pentru cei doi. Până una alta, Alina Vidican se bucură de vila din Miami, alături de copii, dar și de milionarul brazilian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI