Alina Vidican a stabilit data nunții. Iubitul ei milionar a făcut marele anunț

Alina Vidican a stabilit data nunții. Iubitul ei milionar a făcut marele anunț
Alina Vidican a stabilit data nunții. Iubitul ei milionar a făcut marele anunț

Alina Vidican și iubitul au stabilit deja data nunții și sunt extrem de încântați de evenimentul care urmează.

Alina Vidican a stabilit data nunții. Claude Senhoreti a spus totul

Cei doi au declarat că deja se gândesc la copii și au vorit despre relația lor de patru ani. Claude Senhoreti a povestit cum a cunoscut-o pe fosta soție a lui Cristi Borcea, dar și când va avea loc nunta.

La cinci ani după ce Alina Vidican și Cristi Borcea au divorț, frumoasa blondină are planuri de nuntă cu iubitul ei, un milion de origine braziliană.

Ea a plecat în America alături de copiii săi, acolo unde l-a cunoscut pe Claude, cel cu care acum urmează să își unească destinul și alături de care se gândește să facă și un copil.

„Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a declarat Claude pentru fanatik.ro.

Cei doi vor să aibă copii

El a vorbit și despre faptul că iubita lui își dorește încă un copil. Ambii au copii din relațiile anterioare.

„Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a spus Claude Senhoreti.

El a povestit despre cum s-a cunoscut cu Alina Vidican, spunând că i-a atras atenția de cum a văzut-o. Cei doi au decis să fie discreți până acum, când a venit momentul să anunțe că se vor căsători.

„Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai adăugat milionarul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI