Alimentul la care Monica Anghel a renunțat pentru a slăbi. A dat jos peste 40 de kilograme
Fiecare dintre noi, dar mai ales doamnele și domnișoarele, ne dorim să arătăm bine atunci când ieșim în lume. Asa înseamnă, de cele mai multe ori, diete, poate drastice, și în cazul în care avem kilograme în plus, rețete de slăbit. Nu întotdeauna dau și rezultate, dar în anumite cazuri da! Este și exemplul de față, referitor la alimentul la care Monica Anghel a renunțat pentru a slăbi, artista reușind astfel să dea jos peste 40 de kilograme. Dacă te-am făcut curioasă, citește mai departe, dar e nevoie și de puțină ambiție.
E nevoie și de puțină ambiție pentru a slăbi!
Ai intrat vreodată într-o dietă de slăbire pe deplin motivată și gata să-ți transformi viața, doar pentru a te simți complet lipsit de voință și gata să renunți după trei săptămâni? Cu siguranță nu ești singur în această situație.
Vezi și: Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kg. Are un truc băbesc la îndemâna oricui
Una dintre cele mai dificile părți legate de pierderea în greutate este găsirea și păstrarea motivației de a rămâne pe drumul cel bun atunci când lucrurile devin dificile. Indiferent cât de bun este planul de slăbire sau cât de motivat te simți de la început, menținerea motivației pentru pierderea în greutate este unul dintre cele mai dificile lucruri în ceea ce privește pierderea în greutate cu succes și menținerea acesteia.
Dar ce este mai exact motivația și de unde vine ea? Și chiar mai important, cum o obții, cum o păstrezi și cum o folosești pentru a pierde în greutate.
Ce este motivația de pierdere în greutate?
Motivația este dorința de a efectua mișcări voluntare pentru a obține rezultatul dorit. Cu alte cuvinte, este impulsul care te face să dorești să faci o schimbare și să te ții de ea. Motivația este un termen foarte larg pe care mulți oameni îl aruncă la începutul unei schimbări mari, sperând că, dacă au foarte multă motivație, pot avea succes.
Chestia este că nu este de sine stătătoare, este scânteia inițială care declanșează focul, iar menținerea ei poate fi o provocare la fel de mare ca și găsirea ei în primul rând. Este un impuls intern. O alegere pe care o faci pentru tine însuți de a urmări ceva nou.
Vezi și: Alimentele care nu te îngrașă dacă le mănânci în Postul Crăciunului. Ce să consumi, de fapt
Recunoașterea acestui lucru te va ajuta să ciclezi motivația și să creezi disciplina necesară pentru a obține rezultate. Se pare că o astfel de motivație a avut-o și celebra Monica Anghel, atunci când a luat decizia de a renunța la anumite alimente, în dorința de a slăbi.
Care este alimentul la care Monica Anghel a renunțat pentru a slăbi
Așa cum spuneam la început, este nevoie de multă ambiție pentru a reuși, mai ales când vine vorba de datul kilogramelor jos. În cazul Monicăi Anghel, un artist extrem de vizibil, se pare că a fost o necesitate mai mult. Așa că, în cele ce urmează aflăm care este alimentul la care Monica Anghel a renunțat pentru a slăbi.
Vezi și: Viciul la care a renunțat Monica Anghel. Puțină lume știa asta despre artistă
În primul rând, trebuie menționat că Monica Anghel a trecut printr-o perioadă de 6 ani ca să ajungă la recordul de astăzi, de a avea cu 43 de kilograme mai puțin, sau cel puțin așa declara pentru cei de la Viva.
Pe de altă parte, alimentul la care Monica Anghel a renunțat pentru a slăbi, fără a fi o mare surpriză, este zahărul. Se știe că acest aliment are un aport mare când vine vorba de luatul în greutate:
”De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi.
Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme.
(…) Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr.”, dezvăluia Monica Anghel secretul pentru viva.
Vezi și: Alimente congelate care nu îngrașă mult. Ce trebuie să consumi dacă nu ai timp să gătești
Alimentele procesate, inamicul siluetei
Mergând mai departe cu rețeta artistei, aceasta a mai spus că un alt lucru la care a renunțat au fost alimentele procesate, care, de asemenea, sunt inamicul numărul unu când vine vorba de kilograme.
Vezi și: Noul pericol din alimentele procesate. Nutriționistul Mihaela Bilic trage un semnal de alarmă
Cu toate asta, Monica Anghel spune că mănâncă de toate, dar combinat, iar consumul de carbohidrați este și el prezent, dar nu oricum, și fără alimente cumpărate, ci făcute în casă, precum pâinea, pe lângă care mai adaugă în dietă ovăz și iaurt.
Concluzie
Lăsând la o parte rețetarul unei diete, totul se rezumă la ambiția și dorința de a arăta bine, deci de a slăbi. În cazul Monicăi Anghel a dat rezultate, așa cum a dat rezultate și în cazul unei alte mari artiste, Adele. Deci, în concluzie, se poate!