Alexia Eram a absolvit facultatea! Ce frumoasă a fost în această zi specială

Alexia Eram a absolvit facultatea! Ce frumoasă a fost în această zi specială
Alexia Eram a absolvit facultatea!

Alexia Eram este extrem de fericită! Fiica Andreei Esca a terminat facultatea. Mama sa este extrem de mândră de tânăra care acum a pus punct unei etape uriașe din viața ei. Desigur că celebra știristă nu a uitat să posteze câteva fotografii superbe în mediul online pentru fanii care abia așteptau să o vadă pe tânără în ziua cea mare. ,,Suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire”, a scris jurnalista.

Alexia Eram a absolvit facultatea: zi mare pentru fiica Andreei Esca

Alexia Eram a pus punct unui capitol important din viața sa. Tânăra de 21 de ani a terminat facultatea și acum se apropie din ce în ce mai tare de viața de adult.

Fata a devenit între timp independentă și își câștigă banii din mediul online sau din diverse colaborări. Ziua cea mare a venit, iar alături de ea au fost părinții și fratele mai mic.

Mama sa celebră nu a putut să rateze momentul și a postat un mesaj special în dreptul unor fotografii emoționante pentru întreaga familie. Știrista i-a dorit mult succes și o viață plină de fericire alături de cineva care să o prețuiască mereu la adevărata valoare. Fanii vedetei i-au urat într-un număr mare succes Alexiei pe mai departe.

,,Draga Alexia Eram suntem foarte mandri de tine si iti dorim o viata plina de fericire, in care cei de langa tine sa te pretuiasca mereu la adevarata ta valoare si pe masura sufletului tau, atat de bun ❤️ #alexiamargoteram #graduation University for the Creative Arts – UCA”, a fost mesajul postat de mama sa pe rețelele de socializare.

,,Lucruri minunate pe care niciodată nu ar fi avut șansa să le facă în România”

Alexia Eram a fost o adolescentă ambițioasă și atunci când a venit momentul să facă o alegere importantă în viața sa a ales să plece departe de meleaguri.

Ea a decis să urmeze cursurile instituției University For the Creative Arts, unde a avut șansa să se specializeze în marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei.

„Povestesc entuziaști despre tot felul de lucruri minunate pe care le fac și pe care niciodată nu ar fi avut șansa să le facă în România, iar eu sunt fericită, că o mai conving pe Alexia, că poate fi bine și la Londra. Dar ce să vezi, brusc revine leitmotivul… Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială.”, a declarat aceasta în urmă cu câțiva ani.