Gestul făcut acum de Alexia Eram și Mario Fresh. Mii de reacții

Gestul făcut acum de Alexia Eram și Mario Fresh. Mii de reacții
Gestul făcut acum de Alexia Eram și Mario Fresh. Mii de reacții

DUpă ce toată presa a vuit în urma scandalului de duminică noaptea, în care Jador și Mario Fresh au fost implicați într-o altercație cu șase indivizi, Alexia Eram face un gerst emoționant pe rețelele de socializare.

Gestul făcut acum de Alexia Eram și Mario Fresh

reactualizând informațiile, vă spunem câ duminică dimineața, în urul orei 4 :30, Jador și Mario Fresh au fost implicați într-o încăierare cu șase indivizi necunoscuți, și ca urmare a fost demarat un dosar penal de vătămare corporală pe numele celor șase, poliția din Mamaia, locul unde s-a întâmplat evenimentul, făcând investigații pentru a-i identifica pe cei șae agresori. Jador a publicat astăzi un clip pe youtube în care vorbește despre cele întâmplate duminică spunând că:

„Am văzut și eu știrile.Sunt niște exagerări. Nimeni nu se gândește că eu și Mario am muncit mult ca să știți voi de noi, să avem ce să mâncăm, să ne ajutăm familiile. Am fost atacați de niște străini, asta s-a întâmplat. O să vă povestesc tot într-un vlog vouă, oamenilor care mă iubiți, și așa vă sunt dator”, a spus Jador într-o înregistrare video postată pe Youtube.

La evenimentul nefericit a fost părtașă și Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, aceasta fiind doar speriată. Dar ca un gest de suport fata a postat pe instagram o poză pe malul mării, în care apare alături de Mario Fresh. Nu știm dacă poza a fost făcută înaintede momentul neferict sau după, dar cert este că Mario arată foarte bine în poza postată de Alexia.

Gestul făcut acum de Alexia Eram și Mario Fresh. Mii de reacții
Gestul făcut acum de Alexia Eram și Mario Fresh. Mii de reacții (FOTO: INSTAGRAM)

Mii de reacții din partea fanilor celor doi pe instagram

După publicarea pozei reacțiile celor ce le urmăresc activitatea celor doi au venit imediat ca suport pentru cei doi, având în vedere prin ce au trecut. În același timp ca răspuns la postarea Alexiei, Mario a decis să publice și el o poză, după cum arată, din același loc și din acelai moment al zilei, și aici reacțiile fanilor fiind pozitive și de încurajare.