Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate după ce s-a vindecat de covid-19. Ce a pățit acum

Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate după ce s-a vindecat de covid-19. Ce a pățit acum
Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate după ce s-a vindecat de covid-19

Actorul Alexandru Arșinel a dat noi detalii despre starea sa de sănătate, la numai câteva săptămâni de când a învins coronavirusul. Acesta a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în prezent.

Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate după ce s-a vindecat de covid-19

Alexandru Arșinel a dezvăluit că acum a început să surzească și că se simte lipsit de energie. Amintim că deși s-a vaccinat împotriva coronavirusului, actorul a avut nevoie de internare, după ce a fost testat pozitiv. Însă actorul a câștigat lupta cu virusul și a fost externat. Dar artistul a mărturisit că nu se simte deloc bine și că în aceeași situație este și soția sa.

“Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii.

Probabil sunt înfundat. Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi. Are atâta tristețe în ochi că te cutremură”, a spus Alexandru Arșinel.

”Avem pe rol o piesă de teatru”

La ora actuală, Alexandru Arșinel colaborează cu teatrul pe a cărui scenă a apărut mai bine de șase decenii.

“Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani.

Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul. Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă.

Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului”, a mai declarat Alexandru Arșinel, într-o emisiune TV.

Directorul Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” are însă şi alte probleme de sănătate. În anul 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI