Alexandru Arșinel, din nou la spital! Informații de ultimă oră despre starea actorului

Alexandru Arșinel, din nou la spital! Informații de ultimă oră despre starea actorului
Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital. Care este starea de sănătate a cunoscutului actor?

Fanii celebrului actor sunt din nou îngrijorați. Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. Care sunt ultimele informații despre starea de sănătate a vedetei? Cum se simte fostul director de la Teatru de Revistă „Constantin Tănase”?

Alexandru Arșinel, de urgență la spital: cum se simte actorul

Alexandru Arșinel este unul din cei mai cunoscuți și iubiți actori de la noi. Fanii acestuia sunt din ce în ce mai îngrijorați din cauza problemelor sale de sănătate care nu-i dau pace deja de ani buni. Fostul director de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” din București trece din nou prin momente de cumpănă.

Actorul a mărturisit că are momente în care simte că îl lasă puterile, motiv pentru care chiar a mers zilele trecute din nou la spital. Din păcate, nu a aflat niciun diagnostic pentru că nici medicii nu i-au oferit un răspuns pentru stările sale. Cel din urmă consideră că pandemia a reușit să îl afecteze destul de mult, dar totuși dorește să fie discret și să nu dezvăluie o problemă din viața personală.

„Nu mă simt bine fizic”

“Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact.

Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro, Alexandru Arșinel.

“M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele”

Fanii au mai primit o veste tristă. Actorul a luat în considerare opțiunea de a renunța la unele din apariții, cu toate că pe scenele teatrului românesc încă mai joacă unii din colegii săi din generația de aur. Chiar Vasile Muraru a fost cel care l-a făcut să amâne decizia și în cele din urmă să-l întoarcă din ‘drum‘, făcându-l să realizeze că publicul mai are nevoie de el.

“M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele pe scenă. Noroc cu prietenul Vasile Muraru. El a avut ştiinţa să mă facă să descopăr în mine însumi dorinţa de a reveni la repetiţii şi de a urca iar pe scenă.

În cele din urmă, publicul mi-a oferit o nouă confirmare că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. COVID-ul, aş spune, că a fost într-un fel alături de mine doar până am intrat pe scenă. După aceea, parcă a zburat!”, susţine îndrăgitul actor.

Urmăriți Playtech.ro și pe