19 apr. 2021 | 11:29

Alex Velea rupe tăcerea despre trapanele. De ce s-a axat, de fapt, pe acest gen muzical. Puțini știu asta

Monden
Alex Velea rupe tăcerea despre trapanele. De ce s-a axat, de fapt, pe acest gen muzical. Puțini știu asta
Alex Velea, despre trapanele

Artistul Alex Velea a venit azi la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani unde a cântat piesa ”Acadele și Trapanele”, lansată în cadrul proiectului Golden Boy Society.

Alex Velea rupe tăcerea despre trapanele

Alex Velea a povestit despre lansarea sa, dar a dezvăluit și cum a ajuns să abordeze stilul de muzică trapanele, un gen muzical nou și asumat de artist.

”Trei ani mai tarziu (n.red. de la lansarea sa) a iesit piesa ”Yamasha”. În anul 2003 m-am lansat, in 2005 Anda Adam a scos selecta, in care am fost si eu invitat. M-am nascut in Lapus si mi se potriveste stilul asta de geampara. Am ascultat si muzica dintr-asta. Eu sunt sanatos? Cine se asemena se adună. Urmeaza sa lanasam un material nou din luna mai, o facem cu mare pasiune, mergem la studio cu inima deschisa, prin muzica ne-am salvat”, a spus Alex Velea.

Muzica este la rang de artă în familia lui Alex Velea și mărturisește că se implică nu doar în proiectele sale, ci și în ale Antoniei. De altfel, acesta i-a și compus piese de succces și a spus că, în general, îi plac toate piesele pe care frumoasa lui iubită le scoate. De altfel, copiii lor sunt fanii lor numărul unu, dar cel mai mult le place… ”mersul de șmecher” al lui Alex Velea.

”I-am compus si eu piese Antoniei, chiar de succes, mie îmi place tot ce scoate ea. Testam piesele si pe copii. Lor le place mersul asta de șmecher. E o nebuloasă ce se intampla azi in industrie, cine poate scoate piese inedite”, a mai dezvăluit Alex Velea.

Cine este Alex Velea

Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai în vogă artiști români, fiind prezent în topurile muzicale de mai bine de 16 ani. Pe numele său adevărat, Alexandru Ionuț Velea, acesta s-a născut la Craiova, pe 13 mai 1984. Încă din fragedă pruncie, Alex Velea și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Acesta a început să cânte de la vârsta de 9 ani, devenind apoi, doi ani mai târziu, elev la Palatul Copiilor.

La vârsta de 16 ani, Alex Velea a început să studieze canto clasic, iar apoi, la 19 ani, acesta a câștigat concursul„Star Factory”, fapt care l-a adus în atenția publicului. De menționat este că Alex Velea a colaborat cu mulți artiști, printre care Anna Lesko, Anda Adam (piesa „Ce ți-aș face (Selecta)” piesă care s-a bucurat de un mare succes. De asemenea, Alex Velea a avut colaaborări și cu artiști precum Marius Moga, Puya, Smiley sau Connect-r.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro