S-a aflat site-ul unde Alex Velea își sparge toți banii. Cheltuie lunar sute de milioane. Totul e ca un drog!

S-a aflat site-ul unde Alex Velea își sparge toți banii. Cheltuie lunar sute de milioane. Totul e ca un drog!
Site-ul unde Alex Velea sparge lunar sute de milioane

Chiar dacă una dintre primele lui melodii era HIT la TV și rula des la radio, Alex Velea încă vindea haine în piață și mânca pufuleți și crenvuști cu muștar, căci atât își permitea. După și-au făcut loc alte colaborări, industria muzicală a înflorit, iar câștigurile au fost pe măsura eforturilor sale depuse la începutul carierei, a început să investească în pasiunea sa. Astfel, de la vânătoarea de articole vestimentare din SH-uri, artistul a trecut pe site-uri de specialitate, unde se vând haine exclusiviste.

Alex Velea are o pasiune nestăvilistă pentru haine. Site-ul unde își spage banii

Alex Velea nu a încetat niciodată să viseze și a știut că într-o zi va ajunge un mare artist. Și-a văzut de școală și șansa vieții lui i-a apărut la scurt timp după terminarea liceului, când a participat la un concurs de talente. Mutarea în Capitală a fost mișcarea care i-a adus succesul în muzică. În 2005 a scos piesa ”Selecta” cu Anda Adam, care a fost HIT-ul anului atunci. Celebritatea însă nu a venit la pachet cu siguranța financiară.

Deși era recunoscut pe stradă de oameni și avea un clip care se difuza pe TV, el vindea în continuarea haine. „Plecam din Colentina cu un autobuz, schimbam cu un tramvai și aveam o sacoșă de rafie mare și vindeam haine”, a povestit cântărețul într-un interviu.

„Nu contau banii așa mult. Eu nu am fost disperat după bani niciodată. Mă interesa atunci să am ce să mănânc și cu ce să mă duc la club. Părinții nu aveau cu ce să mă ajute atât de mult. Îmi trimiteau niște bani, dar eu în loc să îi cheltui în decursul unei luni, îi dădea într-o seară, cu prietenii”, completa artistul.

Își cumpără numai haine originale 

În continuare, a urmat un alt HIT, cu Connect-R, ”Dragoste la prima vedere”. Chiar și așa, vedeta tot nu ducea o viață ușoară. A avut momente multe în care a rămas fără bani, dar era bucuros că începea să se facă vizibil.

Din acel moment, fiindcă nu a avut, și-a propus ca în viitor să nu mai aibă grija hainelor. Astfel, astăzi, cu mai multe finanțe, investește și își satisface toate dorințele din acest punct de vedere. De pildă, se cunoaște că își achiziționează haine de pe site-ul farfetch.com, unde prețurile sunt destul de piperate. Un tricou poate costa chiar și 1.000 de euro sau o geacă de blugi aproape 2.000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI