Alex Dima, tată pentru a doua oară. A publicat prima imagine de la externare

Alex Dima, tată pentru a doua oară. A publicat prima imagine de la externare
Alex Dima, tată pentru a doua oară.

Alex Dima, tată pentru a doua oară. A publicat și prima imagine de la externare. Prezentatorul de la TV are o poveste impresionantă de viață, a trecut prin multă durere, dar acum este în culmea fericirii. A publicat o imagine cu fiul său, fiind tată pentru a doua oară. Alex Dima a postat pe Facebook un mesaj emoționant.

Alex Dima, tată pentru a doua oară

Alex Dima, jurnalistul de la Pro TV este tată pentru a doua oară.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tata de baiat! Familia noastra trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambește și gungurește.

Daca va aruncați o privire spre cer, prin al 9 lea o să ne zăriți si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării si toata aventura. Aștept cu nerăbdare!”, a scris Alex Dima pe Facebook.

Drama prin care a trecut Alex Dima

Alex Dima a trecut printr-o adevărată dramă. La numai trei ani de la nuntă, el și-a pierdut soția, răpusă de cancer. A rămas singur cu o fetiță de un an.

”În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală.

O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex Dima.

Alex Dima a vorbit mereu cu greu despre trecut, iar la mai bine de un deceniu a reușit să treacă peste toată suferința și să iubească din nou. Femeia care l-a făcut să zâmbească din nou se numește Georgiana, sunt împreună de trei ani și formează un cuplu discret.

S-au întâlnit întâmplător, în avion, după care s-au întâlnit într-o bancă. Alex Dima a spus despre Georgiana că este o persoană care știe să îl asculte.