Cine e bărbatul care o ajută pe Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu

Cine e bărbatul care o ajută pe Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu
Cine e bărbatul care o ajută pe Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu

Cine este bărbatul care o ajută pe Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu. Artista s-a mutat din căminul conjugal, iar cei doi soți se luptă în instanță și pentru custodia celor două fiice. Este o perioadă cu multe emoții pentru Alina Sorescu, întrucât și Alexandru Ciucu își dorește ca fiicele să se mute în vila sa.

Bărbatul care o ajută pe Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu

Bărbatul care o ajută și o sprijină pe Alina Sorescu în toată această perioadă difcilă este tatăl ei, Gabi Sorescu, omul care a crezut până în ultima clipă că fiica sa și soțul ei se vor împăca. Alina Sorescu și Alex Ciucu duc o luptă grea pentru custodia fiicelor, iar artista își dorește ca micuțele Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani) să nu fie afectate emoțional de acest scandal.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum.

Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”, a declarat Alina Sorescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

A sperat până în ultima clipă că nu va divorța

De altfel, tatăl Alinei Sorescu a crezut până în ultima clipă că fiica lui nu va divorța, iar anul trecut, când au apărut și primele zvonuri legate de un potențial divorț, acesta declara că nimic din ce s-a spus nu poate fi adevărat.

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, declara el, la vremea respectivă.

„Alex este un băiat foarte bun și respectuos, la fel ca fata mea. Mi-am făcut fata mare, mă mândresc cu ea. Vreau să am nepoțel și nepoțică”, spunea acesta, acum 12 ani, într-un interviu.

Alina Sorescu se pregătește pe plan profesional, iar solista își așteaptă fanii la spectacolul „Suflet de copil”, care va avea loc la Sala Palatului.

„Vă aștept pe 24 septembrie, de la ora 17.00, iar invitații noștri vor fi Edward Sanda, Cleopatra Stratan și Ana Beregoi”.

În anul 2011, Alina Sorescu a înființat atelierul de muzică și prezență scenică pentru copii.

„La cursurile mele cei mici își dezvoltă talentul muzical, învață să dobândească prezența scenică și să devină dezinvolți în fața publicului. Susțin spectacole alături de picii mei, înregistrăm împreună cântece, filmăm videoclipuri și suntem în permanență invitați la emisiuni tv”.

Urmăriți Playtech.ro și pe