Alex Dima iubeşte din nou. Cine este femeia care l-a cucerit pe prezentatorul TV: “Am văzut-o la aeroport”

Alex Dima iubeşte din nou. Cine este femeia care l-a cucerit pe prezentatorul TV: “Am văzut-o la aeroport”
Georgiana este alături de el si il asculta mereu

Alex Dima este din nou îndrăgostit. După ce a trecut prin momente de coșmar, pierzându-și soția, el are acum o nouă parteneră de viață.

Jurnalistul Alex Dima de la România, te iubesc! Și-a pierdut soția, pe Roxana, în urmă cu 12 ani, din cauza cancerului.

Alex Dima, fericit alături de iubita lui

Totul s-a întâmplat la trei ani după ce s-au căsătorit, pe vremea când fetița lor avea doar un an. Acum, Alex Dima iubește din nou. Georgiana este noua lui parteneră și ambii preferă să fie discreți și să evite să se afișeze împreună.

Alex Dima spune despre Georgiana că este o persoană care știe să îl asculte. Cei doi s-au întâlnit întâmplător, în avion, iar apoi într-o bancă.

Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu).

Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion.

Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”, povestea Alex Dima.

Cum și-a pierdut jurnalistul soția

Alex Dima spune că nu ar fi știut cum să treacă peste moarte soției sale, dacă nu era fetița lui, Sara.

„În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov.

Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ.

Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat’, a povestit Alex Dima.

”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta.

Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă”, a povestit el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI