Alex Bodi, testat pentru droguri pe autostradă. Ce au descoperit polițiștii

Alex Bodi, testat pentru droguri pe autostradă. Ce au descoperit polițiștii
Alex Bodi, testat pentru droguri pe autostradă.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost oprit de poliție pe autostradă pentru un control de rutină. Astfel că polițiștii au hotărât să îl testeze pe afacerist împotriva drogurilor. Ce a indicat însă aparatul DrugTest.

Alex Bodi, testat pentru droguri pe autostradă

După ce s-a relaxat mai multe zile la malul mării, Alex Bodi s-a hotărât să plece spre București și să revină la rutina zilnică, dar pe când se afla pe autostradă a fost tras pe dreapta de către echipajul de poliție. Polițiștii l-au verificat pe acesta, oprindu-l pentru un control de rutină, după care s-au decis să îl testeze împotriva drogurilor ca să afle dacă nu cumva a consumat substanțe interzise.

Alex Bodi a fost testat deci cu aparatul DrugTest și a dezvăluit rezultatul pe rețelele de socializare. Aaratul a indicat negativ, adică nu a consumat droguri. Acesta a fost lăsat să plece apoi de către polițiști și și-a continuat drumul către Capitală.

Alex Bodi, din nou un bărbat singur

După o scurta relație cu Oana Marica, iată ce Alex Bodi este din nou un bărbat singur și a declarat că pune preț pe liniște.

”Nu am ce să spun, că nu există. Da, eu sunt singur. Sunt chiar ok. Nu trebuie să merg în vacanțe cu nimeni. Compania ar fi ultimul lucru de care ar trebui să țin cont. Momentan, cel mai important lucru e liniștea mea”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

De altfel, în ultima perioadă, Alex Bodi s-a bucurat de compania mai multor femei, însă nu a avut cu niciuna o relație de lungă durată. Daria Radionova, Bianca Iordache, Justyna Gradek și Oana Marica sunt cele patru femei din viața lui, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, dar nu a rămas, se pare, cu niciuna.

Și fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, este iar o femeie singură, și a decis să plece în vacanță, în Santorini. Tot în aceeași perioadă și exact în aceeași locație s-a aflat și Alex Bodi, coincidență sau nu. Cei doi au postat poze superbe din Santorini. Bianca a plecat cu prietena ei cea mai bună, iar Alex Bodi a fost însoțit de fiica sa.

Recent, Bianca Drăgușanu a găsit și un nou job. Astfel că fosta soția a lui Alex Bodi a devenit imaginea unui cazino online, singurul cu acționariat 100% românesc. Mai mult, ea va fi și cea care le va înmâna premiile câtorva dintre fericiții câștigători, potrivit Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI