Bianca Drăgușanu, în doliu. Vedeta TV e în lacrimi: ‘Drum lin’

Bianca Drăgușanu, în doliu. Vedeta TV e în lacrimi: ‘Drum lin’
Bianca Drăgușanu, în doliu. Vedeta TV e în lacrimi: ‘Drum lin’

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă extrem de grea. Vedeta a împărtășit cu fanii ei pierderea suferită.

Bianca Drăgușanu, în doliu

Bianca Drăgușanu a pierdut pe cineva apropiat. În familia divei este doliu, iar mesajul ei i-a întristat pe mulți dintre cei care au cunoscut persoana care a plecat dintre noi.

Este vorba despre cel mai iubit preot din Țara Hațegului, care era rudă cu Bianca Drăgușanu. Sunt puțini cei care au știut că Antonie Budiul era nașul mamei Biancăi.

El a murit în urmă cu câteva zile, aducând o tristețe imensă în familia vedetei. Madi Dragoș, mama Biancăi, a fost extrem de afectată de vestea că preotul a murit.

Ea a scris un mesaj emoționant, în care spunea cât de mult a însemnat preotul pentru familia ei.

”Nu pot să îmi găsesc cuvintele în aceste momente, decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și cred că fiecare om care v-a cunoscut poate spune la fel.

Un om ca dumneavostră se naște destul de rar. Sunt convinsă că, de acolo de sus, te vei ruga pentru noi, nașule! Drum lin spre cer, părinte Antonie Budiul! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris mama Biancăi Drăgușanu pe contul ei de Facebook.

Vestea că Antonie Budiul a murit a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut și au ținut la el. În 2016, el a primit Crucea Patriarhalăca semn de prețuire pentru activitatea depusă în slujba bisericii.

Cine a fost Antonie Budiul

El a ridicat un lăcaș de cult în parohia Streisângeorgiu, înainte de 1990 și s-a implicat în înființarea Episcopiei Devei și Hunedoarei.

În plus, el a fost unul dintre cei mai iubiți oameni din Călan, orașul în care Bianca Drăgușanu a crescut. Primarul localității a transmis și el un mesaj de condoleanțe.

”Pr. Antonie Budiul, protopop al Protopopiatului Ortodox Român Hațeg a trecut la cele veșnice… Cu inima îndurerată, transmit condoleanțe familiei și credincioșilor. Dumnezeu să-i așeze sufletul alături de cei drepți!”, a trnsmis primarul orașului Călan.

Bianca Drăgușanu este o persoană credincioasă. Înainte de căsătoria cu Victor Slav, ea a insistat să se spovedească și preotul le-a spus celor doi să țină post în săptămâna dinaintea nunții, vedeta ținând cont de acest sfat și chiar punându-l în aplicare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI