Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își dau o nouă șansă? Ce au făcut după despărțirea vedetei de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își dau o nouă șansă? Ce au făcut după despărțirea vedetei de Gabi Bădălău
Ce a făcut Bianca Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău. Cum este implicat Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat împreună în vacanță? Vedeta abia a anunțat că este o femeie liberă, așa că s-a gândit să profite de vremea frumoasă și să plece în Grecia, Santorini. Totuși, acolo se află și fostul ei soț!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au surprins pe toată lumea. Unde au fost văzuți

Bianca Drăgușanu abia s-a despărțit de Gabi Bădălău, așa că blondina și-a făcut bagajele și a plecat într-o locație de lux din Grecia, preferată de foarte multe vedete pentru peisajele de vis. Aceasta nu stat pe gânduri și a făcut câteva poze, dar fanii au observat imediat un detaliu.

Blondina a plecat în Grecia alături de prietena sa cea mai bună, dar mulți și-au pus întrebări în momentul în care au văzut că Alex Bodi a mers în Santorini, aceeași locație aleasă de fosta lui soție, împreună cu fiica sa.

Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Cei doi nu au dat de bănuit cum că s-ar afla în vacanță împreună, dar mulți s-au gândit la ce se întâmplă, de fapt. Să fie o simplă coincidență sau pur și simplu un mister ce o să ducă la o nouă împăcare? Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu s-au pozat împreună, dar admiratorii lor și-au făcut deja speranțe.

Între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a existat o relație plină de împăcări și despărțiri, iar scandalurile au fost la ordinea zilei. Recent, afaceristul avea câteva cuvinte dure de spus la adresa blondinei, ba chiar se lega și de relația ei cu Gabi Bădălău.

Ce a spus Alex Bodi despre o posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu: ‘Am viața mea’

Alex Bodi sugera faptul că nu există cale de împăcare între el și Bianca Drăgușanu, așa că mulți au fost surprinși în momentul în care au observat că aceștia au ales ca destinație de vacanță Santorini, fiind posibil să se întâlnească acolo, chiar dacă doar printr-o coincidență.

„Pe mine, unul, nu mă mai interesează ce face fata asta. Am viața mea, ea are viața ei, fiecare cu drumul său în viață. Nu ați văzut?

Ba face nuntă, ba nu mai face, ba se ceartă, ba se împacă iar cu Gabi Bădălău”, a spus Alex Bodi.

Ea a zis de o șansă, din partea ei, pentru mine. Vreau să vă zic că nu i-am cerut vreo șansă. Nu există cale de împăcare între noi doi. Să se scrie despre ea, Bianca e vedeta, se scrie de 20 de ani despre ea.

Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact? În ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi.”, a zis Alex Bodi, pentru Impact.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI