Adevărul despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Omul de afaceri a făcut lumină

Adevărul despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Omul de afaceri a făcut lumină
Adevărul despre presupusa vacanță a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi

Ce detalii se cunosc despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Omul de afaceri a clarificat toată situația care a trezit un val imens de reacții din partea designer-ului.

Alex Bodi, adevărul despre presupusa vacanță dintre el și Bianca Drăgușanu

Fanii Biancăi Drăgușanu sunt șocați de detaliile apărute în tabloide, mai cu seamă că o știu fericită la brațul lui Gabi Bădălău. Foarte multe persoane se întreabă acum dacă foștii soți au fost cu adevărat împreună în Santorini pentru că ambii au postat diverse imagini din insula grecească de pe conturile oficiale de instagram.

Omul de afaceri nu s-a ferit să elucideze misterul și să spună adevărul. Amintim că foștii soți s-au despărțit cu mare scandal și au jurat în nenumărate interviuri că nici măcar nu o s-și mai pronunțe numele pentru că nu-i mai interesează deloc să readucă trecutul în prim-plan.

Afaceristul se vede totuși nevoit să intervină pentru ca scenariile să nu o mai ia razna. Cel din urmă a confirmat că a petrecut în Santorini, dar nu s-a întâlnit acolo cu fosta parteneră. De asemenea, bărbatul a subliniat că vacanța a fost special gândită pentru a petrece mai mult timp calitate cu una din fetițele sale.

„Cu Bianca nu m-am întâlnit. Eu am închiriat o vilă în Mykonos pentru două zile, că am fost cu niște prieteni apropiați. Apoi, duminică am luat elicopterul și am mers în Santorini pentru că așa i-am promis fetei. Știu că lumea vorbește și dezvoltă multe idei pe subiectul acesta, dar ea cred că e cu cine e acolo, iar eu… cu fetița mea’
Alex Bodi (Sursa: viva.ro)

Ce planuri mai are afaceristul?

Alex Bodi este un tată mândru. Acesta are două frumuseți pe care dorește să le plimbe peste tot și să le ofere vacanțe de vis, mai ales acum când nu sunt presate de școală și au un program volatil.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut câteva zile doar în compania fiicei mari, iar acum urmează să o aducă și pe Selena. Zilele de vis pentru cei trei se sfârșesc desigur și cu o mini-vacanță pe litoralul românesc.

„De azi o aduc și pe cea mică și mai petrec timp cu ambele. Au fost cele mai frumoase clipe! Fetele mele sunt totul pentru mine, familia e mereu sacră! Ele sunt comoara mea, puterea și doza mea de energie. Plec cu ele la mare câteva zile, se înțeleg foarte bine, iar Chaqueline are grijă de cea mică, Selena.

Am rămas uimit, la 9 ani e foarte responsabilă și mă înțeleg cu ea foarte bine. Avem o relație foarte frumoasă, chiar am luat-o cu mine peste tot! E sociabilă și lumea a dansat cu ea, făceau poze… chiar a fost minunat. Și eu sunt mândru de ea’
Alex Bodi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI