04 aug. 2021 | 13:11

Adevărul despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Omul de afaceri a făcut lumină

Monden
Adevărul despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Omul de afaceri a făcut lumină
Adevărul despre presupusa vacanță a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi

Ce detalii se cunosc despre presupusa vacanță dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Omul de afaceri a clarificat toată situația care a trezit un val imens de reacții din partea designer-ului.

Alex Bodi, adevărul despre presupusa vacanță dintre el și Bianca Drăgușanu

Fanii Biancăi Drăgușanu sunt șocați de detaliile apărute în tabloide, mai cu seamă că o știu fericită la brațul lui Gabi Bădălău. Foarte multe persoane se întreabă acum dacă foștii soți au fost cu adevărat împreună în Santorini pentru că ambii au postat diverse imagini din insula grecească de pe conturile oficiale de instagram.

Omul de afaceri nu s-a ferit să elucideze misterul și să spună adevărul. Amintim că foștii soți s-au despărțit cu mare scandal și au jurat în nenumărate interviuri că nici măcar nu o s-și mai pronunțe numele pentru că nu-i mai interesează deloc să readucă trecutul în prim-plan.

Afaceristul se vede totuși nevoit să intervină pentru ca scenariile să nu o mai ia razna. Cel din urmă a confirmat că a petrecut în Santorini, dar nu s-a întâlnit acolo cu fosta parteneră. De asemenea, bărbatul a subliniat că vacanța a fost special gândită pentru a petrece mai mult timp calitate cu una din fetițele sale.

„Cu Bianca nu m-am întâlnit. Eu am închiriat o vilă în Mykonos pentru două zile, că am fost cu niște prieteni apropiați. Apoi, duminică am luat elicopterul și am mers în Santorini pentru că așa i-am promis fetei. Știu că lumea vorbește și dezvoltă multe idei pe subiectul acesta, dar ea cred că e cu cine e acolo, iar eu… cu fetița mea’
Alex Bodi (Sursa: viva.ro)

Ce planuri mai are afaceristul?

Alex Bodi este un tată mândru. Acesta are două frumuseți pe care dorește să le plimbe peste tot și să le ofere vacanțe de vis, mai ales acum când nu sunt presate de școală și au un program volatil.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut câteva zile doar în compania fiicei mari, iar acum urmează să o aducă și pe Selena. Zilele de vis pentru cei trei se sfârșesc desigur și cu o mini-vacanță pe litoralul românesc.

„De azi o aduc și pe cea mică și mai petrec timp cu ambele. Au fost cele mai frumoase clipe! Fetele mele sunt totul pentru mine, familia e mereu sacră! Ele sunt comoara mea, puterea și doza mea de energie. Plec cu ele la mare câteva zile, se înțeleg foarte bine, iar Chaqueline are grijă de cea mică, Selena.

Am rămas uimit, la 9 ani e foarte responsabilă și mă înțeleg cu ea foarte bine. Avem o relație foarte frumoasă, chiar am luat-o cu mine peste tot! E sociabilă și lumea a dansat cu ea, făceau poze… chiar a fost minunat. Și eu sunt mândru de ea’
Alex Bodi

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro