Ai putea să juri că Meghan Markle are cetățenie britanică, dar nu e nici pe departe așa. Ce scrie în acte

Autor: Andrei Simion - 19:28, 17 nov. 2019
Ce scrie în actele lui Meghan Markle? Nu are cetățenie britanică

Meghan Markle se găsește într-o situație ușor delicată. Cu toate că este ducesă de Sussex, membră a familei Regale a Marii Britanii, nu are cetățenie britanică. Ce scrie în actele soției Prințului Harry?

Meghan Markle, ducesa de Sussex fără cetățenie britanică

Meghan Markle și-a schimbat viața extrem de tare în ultimii ani, dar nu a reușit să-și schimbe și actele. Soția Prințului Harry are acum probleme cu cetățenia britanică pe care nu o are. Fosta actriță americană nu a obținut cetățenia, nici la un an și jumătate de la căsătoria cu Harry. Megan trebuie să mai aștepte încă un an de zile pentru a obține actele, conform legilor din regat.

Fostul star a inițiat până acum demersurile necesare în acest sens imediat ce a fost anunțată logodna cu soțul ei, în toamna lui 2017. Cu toate astea, trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă este membru al familiei regale, potrivit Daily Mail. Reprezentanții palatului Kensington au anunțat că Meghan nu va pimi un tratament special, după ce a fost cerută de soție de Harry.

Cu toate că este ducesa de Sussex, Meghan Markle nu deține cetățenia britanică
Cu toate că este ducesa de Sussex, Meghan Markle nu deține cetățenia britanică

Ducesa, prezența cea mai admirată de la un eveniment

Meghan și Harry s-au aflat zilele trecute într-un șir de vizite la familiile militarilor din Windsor, moment în care soția prințului a surprins cu prezența sa plăcută și cu bunătatea sa.

”Ducele și ducesa de Sussex i-au surprins pe vecinii lor din Windsor la o cafea cu familiile militarilor, într-un centru din inima cartierului militar. În fiecare an, în luna noiembrie, ne gândim la toți cei care și-au slujit patria în Regat, în Commonwealth sau oriunde în lumea largă. Altețele Lor Regale au vrut, de asemenea, să-și exprime susținerea față de familiile militarilor detașați în acest moment în străinătate. În timpul vizitei de ieri, Altețele Lor Regale au întâlnit câteva familii tinere care le-au împărtășit experiența lor de părinți și de cupluri despărțite, adesea, timp de mai multe luni. A fost un moment în care ne-am amintit că armata nu înseamnă numai persoana care poartă uniforma militară, ci și întreaga ei familie”
Apare scris în dreptul imaginilor de pe Instagram

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI