19 dec. 2021 | 20:27

Ai aprins beculețe de brad în toată casa? Ce riscă să pățească conexiunea ta WIFI

Utile
Ai aprins beculețe de brad în toată casa? Ce riscă să pățească conexiunea ta WIFI
Legătura dintre WIFI și beculețele de brad

Ce se întâmplă cu conexiunea ta WIFI dacă aprinzi beculețe de brad în toată casa. Cum Crăciunul se apropie, s-ar putea să te gândești să dai jos decorațiunile din pod și să te apuci de treabă. Atunci când decizi să pui luminițele de Crăciun, asigură-te că ele nu se apropie de routerul tău de WIFI.

Ce riscă să pățească conexiunea ta Wifi dacă aprinzi beculețe de brad în toată casa

Trebuie să știi că conexiunea ta WIFI ar putea fi ruinată de luminile bradului de Crăciun, iar fără internet înseamnă că vei fi forțat să stai de vorbă cu mătușa Barbara… și nimeni nu vrea asta. Specialiștii spun că routerele amplasate de luminile bradului de Crăciun ar putea fi afectate de interferența semnalului. Și nu doar luminile pot cauza o problemă.

Routerele amplasate lângă un TV sau o fereastră pot avea un efect negativ asupra vitezei WIFI. Chiar și monitoarele pentru copii pot opri funcționarea corectă. Asigură-te întotdeauna că routerul tău este conectat la priza principală și nu la un cablu prelungitor, astfel încât să funcționeze mai rapid.

Wifi-ul tău ar putea rula lent, deoarece hackerii au transformat gadgeturile în „zombi”. Sună ridicol, dar este o problemă în creștere. Există șansa ca routerul, smartphone-ul sau chiar monitorul pentru copii să fie un „zombi” care joacă un rol într-o rețea criminală mondială.

Laptopurile și camerele web sunt doar câteva dintre gadgeturile pe care hackerii le pot prelua de la distanță și să formeze rețele „bot” sau formate din milioane de dispozitive deturnate.

Decorațiuni de Crăciun care atrag norocul

Specialiștii în filosofia Feng Shui spun că există decorațiuni de Crăciun care atrag norocul și banii și care nu ar trebui să lipsească din nicio casă în această perioadă. Aceștia spun că este important să ai măcar câteva globuri roșii și aurii în brad, acestea simbolizând abundența și prosperitatea, fapt care înseamnă că acestea atrag banii.

De departe însă, vârful de brad în formă de stea este una dintre cele mai frumoase tradiții de Crăciun. Însă puțini știu că ea este, de fapt, o amuletă care atrage noroc și bani, conform principiilor Feng Shui.

Însă Steaua de Crăciun mai simbolizează și lumina și speranța, care oferă ghidare către cele mai bune decizii și care aduce abundență și prosperitate în viațile oamenilor. Și decorațiunile în formă de îngeri au o mare importanță, conform principiilor Feng Shui. Ei aduc protecție, noroc și energii pozitive.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro