Afacerea cu care Anca Ţurcaşiu vrea să dea lovitura în plină pandemie. Din ce şi-a propus să facă bani acum

Afacerea cu care Anca Ţurcaşiu vrea să dea lovitura în plină pandemie. Din ce şi-a propus să facă bani acum
Afacerea la care se gândește Anca Țurcașiu în pandemie

Anca Țurcașiu vrea să dea lovitura cu o afacere! Fanii cântăreței sunt surprinși de curajul ei. Din ce și-a propus vedeta să facă bani? Nimeni nu s-ar fi gândit că actrița are această opțiune în minte. Despre ce este vorba?

Anca Țurcașiu, afacere în pandemie: din ce vrea să facă bani?

Pandemia a însemnat pentru unii finalul unor afaceri la care au fost nevoiți să renunțe, în timp ce pentru alții a adus un nou început. În a doua categorie se află Anca Țurcașiu care se bucură de un vis care a devenit în aceste vremuri realitate.

Cântăreața a lansat și ea o linie de haine asupra căruia și-a pus amprenta și care reflectă alegerile personale de a se îmbrăca. Multe din fane îi adoră stilul, iar acum au posibilitate să poarte haine făcute de ea.

Ce și-a propus artista?

De asemenea, pe lângă haine actrița are și o linie de accesorii deosebite. Concret, este vorba în special de rochii pe care vedeta le adoră și care cu siguranță vor fi în topul opțiunilor doamnelor și domnișoarelor pentru petrecerile din cadrul sărbătorilor de iarnă.

Mai mult decât atât, o altă surpriză a fost că Anca a acceptat provocarea de a trece din nou prin proba costumului de baie, lucru pe care l-a făcut în celebrul film ‘Miss Litoral’, peliculă ce i-a adus celebritatea.

„Eu vreau prin această colecție să producem, noi, împreună, niște haine care să fie cele pe care mi-aș fi dorit eu să le port vreodată și nu le-am găsit pe nicăieri.”, a declarat Anca Țurcașiu la emisiunea ‘La Măruță’.

„E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna”

Rochiile sunt create special făcute pentru a evidenția talia femeilor, iar creațiile vin în toate mărimile și se ajustează după dimensiunile clientelor. Fanii și-au exprimat deja extazul în privința noilor creații pe care abia așteaptă să le poarte. Vedeta a primit sute de mesaje de la doamnele care abia așteptau ca ea să facă acest pas.

„Visul oricărei femei, să aibă talie. Și atunci, cum să obții o talie mai mică? Decât dacă te strângi într-un corset. Chiar dacă pare inconfortabil de purtat acest corset, el se strânge pe dimensiunea corpului tău. Se stă jos foarte bine, nu ai niciun fel de jenă.

E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna să-l am și nu l-am găsit nicăieri sau cu foarte mare greutate și anume accesoriile care dau valoare unui produs.”, a adăugat renumita cântăreață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI