Anca Țurcașiu a făcut o dezvăluire uluitoare! Vedeta se bucura de succes încă de când Nicolae Ceaușescu se afla la cârma țării, însă nu mulți știu ce primea aceasta în momentele în care se oprea la câte un restaurant atunci când mergea la diferite turnee prin țară.
Multe vedete au făcut dezvăluiri despre ce se întâmpla pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, iar acum a venit momentul ca Anca Țurcașiu să explice faptul că nu primea multe bucate când mergea la turnee și mânca la diferite restaurante. Ba chiar, se întâmpla opusul!
Anca Țurcașiu a mărturisit că persoanele care dețineau restaurante o serveau cu pâine și muștar. Mai exact, vedeta primea chifle tari pe care era pus un sos, însă nu s-a plâns de ce se întâmpla pe atunci, mai ales pentru că a trăit clipe minunate la turneele respective.
„Țin minte când mergeam în turnee pe vremea lui Ceaușescu, atunci mâncam carne. Erau unele restaurante din sudul țării care nu aveau ce să ne pună pe masă, ne dădeau niște chifle tari cu muștar.
Am trăit vremurile în care mâncam chifle cu muștar. (…) Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”, a zis vedeta la Vorbește lumea.
În timp ce Anca Țurcașiu a povestit că artiștii nu se bucurau de mese îmbelșugate, Nicolae Ceaușescu participa la diferite dineuri unde primea unele dintre cele mai gustoase bucate. Totuși, preferința lui era simplă și renunța la orice pentru a se bucura de o rețetă pe care nu o putea cere la evenimente.
Nicolae Ceaușescu avea angajați care degustau bucatele care îi erau oferite, deoarece se temea pentru siguranța lui și nu voia să fie otrăvit de către inamicii comunismului. Dictatorul prefera să mănânce musaca de legume, cu ou și smântână pe deasupra.
De asemenea, el nu refuza niciodată piftia de crap gătită în stil tradițional românesc și salata simplă cu roșii, ceapă și brânză servită alături de friptură. Nicolae Ceaușescu se dădea în vânt după felurile de mâncare cât mai simple și gustoase.
Totuși, în cazul în care mâncarea servită la dineuri nu era pe placul lui, dictatorul recurgea la gesturi extreme. Nicolae Ceaușescu arunca pe podea bucatele care erau servite la diferite evenimente, iar apoi le împingea cât mai departe dacă nu se ridicau la înălțimea așteptărilor, dar și pentru a nu fi otrăvit.