07 nov. 2020 | 11:13

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre căsătoria lui Pepe cu Raluca. De ce divorțează, de fapt

Știri generale
Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre căsătoria lui Pepe cu Raluca. De ce divorțează, de fapt
Adriana Bahmuțeanua concluzionat motivele divorțului

Divorțul lui Pepe și Raluca Pastramă este unul din subiectele fierbinți ale momentului în showbiz-ul românesc. Vestea a venit ca un șoc, Pepe fiind cel care a anunțat decizia pe rețelele de socializare. Printre cei care care și-au dat cu părerea despre divorț este și Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu trage concluziile divorțului celor doi

Au apărut tot felul de supoziții pe marginea divorțuli dintre Pepe și Raluca Pastramă. Unele vorbesc de faptul că Pepe ar fi înșelat-o pe Raluca. Alte voci spun că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe, și tot așa. Printre cei care care și-au dat cu părerea despre divorț este și Adriana Bahmuțeanu, de altfel o specialistă în divorțuri, nu-i așa?

”Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta. Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

”Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca”

În opinia jurnalistei Adriana Bahmuțeanu, Pepe a intrat în această nouă căsnicie mult prea repede. Pepe a făcut pasul după divorțul tensionat de Oana Zăvoranu. Jurnalista a mai afirmat că Raluca aduce foarte mult cu Oana Zăvoranu, și poate de aici și decizia lui Pepe.

”Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins.

”Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare”

Printre cei care care și-au dat cu părerea despre divorț este și Adriana Bahmuțeanu

Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final.” , a  mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro