Adriana Bahmuțeanu, într-un nou scandal. Pe cine a dat în judecată pentru calomnie

Adriana Bahmuțeanu, într-un nou scandal. Pe cine a dat în judecată pentru calomnie
Adriana Bahmuțeanu, într-un nou scandal.

Adriana Bahmuțeanu este implicată într-un nou scandal. Fosta prezentatoare a dat în judecată o persoană cu care a participat la eveniment, pe motiv că ar fi calomniat-o. Ea susține că persoana în cauză a încercat să își facă un nume cunoscut, bazându-se pe imaginea brunetei, însă persoana acționată în judecată de Adriana Bahmuțeanu are altă versiune asupra lucrurilor.

Adriana Bahmuțeanu, într-un nou scandal

Adriana Bahmuțeanu a dat în judecată un lăutar, după ce au participat împreună la un eveniment pe care ea l-a prezentat. Vedeta l-a acuzat pe bărbat de calomnie și susține că el ar fi publicat pe rețelele sociale mai multe mesaje în care ar fi denigrat-o. Adriana Bahmuțeanu a povestit că lăutarul Sile Dorel i-ar fi adus injurii în online, nemulțumit de modul în care s-a desfășurat programul.

„M-a calomniat, de asta l-am dat în judecată! Omul a făcut nişte postări publice denigratoare la adresa mea, i-am dat mesaje, l-am rugat să şteargă postările, iar el a continuat. Nu mai contează ce spunea, contează că mă jignea. Probabil m-a calomniat ca să-şi facă imagine. Ne-am întâlnit la un eveniment.

Trebuia ţinut un desfăşurător cum este firesc la orice eveniment, iar dânsul s-a supărat, dar eu a trebuit să respect desfăşurătorul evenimentului. L-am somat să se oprească, i-am trimis notificări, i-am spus să şteargă postările şi nu a vrut, aşa că l-am dat în judecată.

Am aşteptarea să câştig, că doar de asta l-am dat în judecată şi am aşteptarea să-şi îndrepte comportamentul şi să nu mai jignească.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru un post de televiziune.

Versiunea lăutarului Sile Dorel

Lăutarul Sile Dorel a ținut să o contrazică pe Adriana Bahmuțeanu și susține o altă versiune a faptelor:

„Nu am jignit-o cu nimic, dar dacă dumneaei are nevoie de bani, nu e nicio problemă. Eu cântam cu solista care cântă cu mine. Dumneaei( n.r. Adriana Bahmuţeanu) era moderator la acel eveniment şi din moderator a ajuns să cânte, a ridicat lumea de la mese, apoi a văzut că nu a luat niciun bacşiş. A luat microfonul şi a spus:

‘Dar numai lăutarilor daţi bani, mie nu-mi daţi bani?’ Şi a venit cineva şi i-a dat 20 de lire sterline, apoi a spus că nu vrea, că a glumit. Dumneaei pofteşte la lăutarii care câştigă bani, vrea să cânte şi dumneaei. I-am dat 50 de lire să bea câteva beri, că ştiu că bea bere. A fost un gest arogant… Putea să-mi dea banii înapoi şi să spună că nu vrea, că am muncit pe banii ăştia.”, a declarat Sile Dorel la același post TV.