Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre bărbatul cu care s-a logodit. Cine e George Steven, de fapt VIDEO

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre bărbatul cu care s-a logodit. Cine e George Steven, de fapt VIDEO
Cine este logodnicul Adrianei Bahmuteanu

„Este minunată fericirea pe care o trăim și pe care o construim in fiecare zi”, scrie astăzi Adriana Bahmuțeanu. În cursul zilei de 27 iulie, conform eclor declarate de ea, ar fi avut loc logodna religioasă. Dar, conform Sfântului Sinod, slujba de logodnă religioasă nu se mai face fără slujba religioasă a cununiei, deși vedeta spune că este doar o logodnă. Oricum ar fi, vedeta spune „Să dea Dumnezeu să creștem în iubire si armonie și sa fim fericitț!!!”

Adriana Bahmuțeanu, alături de bărbatul care o face să radieze de fericire

După cavalcada de căsătorii și divorțuri de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altui bărbat. Luna trecută, după o lungă perioadă extrem de zbuciumată din viața ei, vedeta vorbea pentru prima dată de noul ei partener, La acel moment, Adriana Bahmuțeanu, acum în vârstă de 48 de ani, se declara îndrăgostită până peste cap de George Steven, căruia îi scria un mesaj pe rețelele de socializare:

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele sociale.

Deși se zvonea de o posibilă relația, până luna trecută nu se știa mare lucrur despre noul bărbat din viața vedetei. Ulteiror, apropiați ai acesteia, spuneau că Adriana și George Steven s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ceea ce se mai știe despre acesta este că ar fi venit în România, tocmai din Statele Unite ale Americii, într-o vacanță, și că nimeni nu se aștepta ca relația dintre cei doi să evolueze atât de rapid. De altfel, imediat după aflarea idilei, același George Steven declara:

„Prin ceva prieteni comuni din SUA (s-au cunoscut el și Adriana Bahmuțeanu, n.r.), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (dacă vor avea o relație, n.r.).

Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă”, a spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp.

Bruneta s-a logodit cu George Steven

Dacă se știa acum cine este bărbatul care o face să radieze de fericire, nimeni nu se aștepta ca, în urmă cu două zile, bruneta să anunțe logodna religioasă cu acesta. De la fericitul eveniment, Adriana Bahmuțeanu publica și un filmuleț pe pagina sa de Facebook, făcând, astfel, oficială logodna.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia.

Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea.

Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită’, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Reamintim totuși că, conform Sfântului Sinod, slujba de logodnă religioasă nu se mai face fără slujba religioasă a cununiei, deși vedeta spune că este doar o logodnă.

„Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!!  Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze!!!

Le mulţumesc naşilor noştri Anamaria şi Adrian Ghila, prietenilor care ne-au susţinut şi celor trei copiii ai noştri care au primit cu surpriză şi încântare această veste!!!

Îi mulţumim prietenei noastre, dr Carmen Harra cea care ne-a adus împreună!!! Să dea Dumnezeu să creştem în iubire şi armonie şi să fim fericiţi!!!”, scria pe 28 iulie vedeta pe Facebook.