Bărbatul care o face pe Adriana Bahmuțeanu să radieze de fericire: “Ești viața mea”

Bărbatul care o face pe Adriana Bahmuțeanu să radieze de fericire: “Ești viața mea”
Adriana Bahmuțeanu iubește din nou.

Fanii Adrianei Bahmuțeanu au fost foarte îngrijorați pentru aceasta din cauza scandalului din relația cu celebrul grec. Fosta prezentatoare de televiziune i-a calmat cu vești bune. Bruneta se laudă acum cu un bărbat care o face din nou să zâmbească. Se pare că fosta soție a lui Silviu Prigoană a uitat de zilele negre și acum radiază de fericire. „Dumnezeu mi te-a scos în cale. Ești viața mea”, a susținut aceasta. Cine este noul iubit al jurnalistei?

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou: cine este bărbatul care o face acum fericită?

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin multe dezamăgiri amoroase și lecțiile de viață nu au fost unele ușoare de învățat. Cu toate astea, vedeta a mers înainte și a continuat să spere că fericirea o să o găsească și pe ea. Iată că soarele a răsărit din nou și pe strada brunetei, iar acum se poate lăuda cu un alt domn care să o facă fericită.

Cea din urmă a publicat recent primele imagini cu noul său iubit și nu s-a ferit să își declare dragostea în văzul tuturor. Fosta prezentatoare de TV a subliniat că Dumnezeu i l-a scos în cale și că își dorește să își petreacă restul zilelor alături de el. Bruneta în vârstă de 48 de ani este îndrăgostită până peste cap după o despărțire furtunoasă de grecul Nikos Papadopoulos.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele sociale.

,,Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…)”

Noul amorez s-ar numi George și ar fi venit în România din Statele Unite ale Americii doar pentru o vacanță. Cei doi s-ar fi cunoscut prin câțiva prieteni comuni care trăiesc în California.

El mărturisea în urmă cu ceva timp că sunt doar prieteni, dar iată că relația de iubire dintre ei s-a legat mai rapid decât ar fi crezut. Fanii vedetei au fost extrem de surprinși de noua veste.

„Prin ceva prieteni comuni din SUA (s-au cunoscut el și Adriana Bahmuțeanu, n.r.), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (dacă vor avea o relație, n.r.).

Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă”, a spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp.