Adriana Bahmuțeanu, audiată la DIICOT. Acuzaţiile grave aduse de vedetă fostului iubit: „Este infracțiune ce a făcut”

Adriana Bahmuțeanu, audiată la DIICOT. Acuzaţiile grave aduse de vedetă fostului iubit: „Este infracțiune ce a făcut”
Ce se intampla intre Adriana Bahmuteanu si Nikolaos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu, celebră pentru căsniciile tumultoase cu omul de afaceri Silviu Prigoană, a fost audiată la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Vedeta TV a dat declarații în fața procurorilor de la DIICOT într-un dosar în care este vizat fostul iubit grec. Bruneta a depus plângere pe numele lui Nikos Papadopoulos. Care este motivul.

Adriana Bahmuțeanu dă declarații la DIICOT

Problemele par că nu se mai termină pentru Adriana Bahmuțeanu. După un trecut amoros tumultos, vedeta credea că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele unui cântăreț grec. Nici de această dată nu a fost cu noroc, pentru că lanțul de iubire s-a rupt, iar acum prezentatoarea TV îl acuză pe bărbat de lucruri grave. Mai mult, bruneta a depus plângere pe numele acestuia, susținând că i-a furat conturile de social media din răzbunare.

Acuzații grave la adresa fostului iubit grec

Pe plan amoros, Adriana Bahmuțeanu are un istoric destul de controversat. Jurnalista s-a războit aprig în instanță cu fostul soț, toată România știe despre scandalurile cu Silviu Prigoană, apoi vedeta TV și-a căutat fericirea în altă parte. Când era gata să se căsătorească, lucrurile au luat o întorsătură șocantă. În prezent, bruneta este la cuțite cu fostul ei partener, artistul Nikos Papadopoulos.

Nikos Papadopoulos i-ar fi furat identitatea în mediul online

În trecut, Nikos era descris de Adriana drept bărbatul care o face fericită, pentru care era dispusă să pășească din nou în fața altarului. Iată că relația s-a destrămat și, în locul amintirilor plăcute, bruneta a rămas cu un gust amar. Bahmuțeanu face acuzații grave la adresa cântărețului grec.

„Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, mărturisea vedeta TV acum câteva zile.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România. Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a completat prezentatoarea TV.

Recent, pe pagina de Instagram a Adrianei Bahmuțeanu au apărut mai multe imagini ciudate, din cauză că identitatea i-a fost furată. Aceasta susține că Nikos Papadopoulos, fostul său iubit grec, este de vină. El neagă toate acuzațiile, dar este posibil să fie chemat la DIICOT.