Adevărul despre tânăra de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o necondiționat. Cine este ea, de fapt, și ce relatie au

Adevărul despre tânăra de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o necondiționat. Cine este ea, de fapt, și ce relatie au
Abia acum s-a aflat. Cine este Rebecca şi ce relaţie are Pepe cu ea

Divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă a picat ca o bombă pentru showbiz-ul românesc. Cei doi au decis să se despartă după opt ani de căsnicie, neînţelegerile dintre cei doi fiind mai mari decât şi-ar fi putut închipui cineva vreodată. Acum, viaţa cântăreţului este în prim plan, motiv pentru care au apărut primele imagini cu tânăra în vârstă de 19 ani pe care acesta ar iubi-o. Cine este ,de fapt, Rebecca?

Pepe are o soră de care nimeni nu ştia

Divorţul de Raluca Pastramă l-a readus în lumina reflectoarelor pe Ionuţ Pascu. Îndrăgitul cântăreţ a fost cel care a anunţat despărţirea de soţia sa, iar fanii au rămas surprinşi de veste. Mai mult, de curând, s-a aflat că acesta are o soră vitregă de care până acum nu s-a ştiut nimic în presă. Tânăra are 19 ani, se numeşte Rebecca şi este pasionată de muzică. Se pare, însă, că Pepe este chiar foarte apropiat de aceasta şi încearcă să o ajute să îşi îndeplinească dorinţa de a deveni cântăreaţă.

“Eu ştiam de sora mea de când s-a născut. De fraţii mei am aflat când m-am născut, ca să zic aşa, ei sunt mai mari decât mine. Mai am încă trei fraţi, sunt cel mai mic din familie. Am luat-o ca atare, care e problema? Sora mea e frumoasă, îi seamănă lui tata. Îi doresc tot binele din lume”, spunea Pepe, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Ion Talent, tatăl artistului, a povestit că are şapte copii, dintre care doar patru cu mama lui Pepe.

„Eu nu am nici patru şi nici cinci copii, ci şapte. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult. Cu Tatiana mea am patru copii pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru. Tatiana e singura femeie care a găsit puterea să mă înţeleagă, să mă accepte şi să îmi dea puterea de a merge mai departe.”, a declarat Ion Talent.

Abia acum s-a aflat. Cine este Rebecca şi ce relaţie are Pepe cu ea
Abia acum s-a aflat. Cine este Rebecca şi ce relaţie are Pepe cu ea

Ce spune Rebeca despre tatăl său

Deşi în spaţiul public nu s-au ştiut multe despre relaţia dintre cei doi, se pare că Rebecca şi Ion Talent sunt apropiaţi şi ţin mereu legătura.

”La mulţi ani tati! Omul pe care îl voi iubi necondiționat, indiferent de toate obstacolele din jurul nostru! Te iubesc, poate câteodată nu-mi exprim atât de bine sentimentele, poate nu știu să-ți arăt afecțiunea pe care ți-o port, dar te iubesc din tot sufletul! Te admir, te admir pentru ce ești, pentru cum te-am cunoscut, pentru faptul că ești tatăl meu, pentru faptul că mi-ai oferit cel mai frumos dar. Îți doresc sănătate, fericire și iubire. Îmi doresc să ai parte de cele mai frumoase momente alături de noi, copiii tăi. Tatăl meu!”, a scris aceasta, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI