Ce a postat Raluca Pastramă în miez de noapte, după șocul divorțului său de Pepe

Ce a postat Raluca Pastramă în miez de noapte, după șocul divorțului său de Pepe
Raluca Pastramă, prima reacţie după anunţul divorţului de Pepe

Anunţul divorţului dintre Pepe şi Raluca Pastramă a venit ca o bombă în showbiz-ul românesc, mai ales că cei doi nu au dat de înţeles niciodată că între ei ar putea fi probleme. Deşi tânăra în vârstă de 28 de ani nu a dorit să comenteze subiectul atât de disputat în ultimele zile, postarea din miez de noapte a soţiei lui Ionuţ Pascu a uimit pe toată lumea.

Postarea Ralucăi Pastramă după anunţul divorţului de Pepe

În urmă cu doar câteva zile, Pepe anunţa, printr-un clip postat pe YouTube, că urmează să divorţeze de soţia sa. Raluca ar fi părăsit căminul conjugal de două săptămâni şi se află, împreună cu cele două fetiţe, în casa părinţilor săi. Deşi nu a dorit să comenteze momentan nimic despre separarea de cântăreţ, aceasta a făcut o postare, pe contul de Instagram, care a uimit pe mulţi. Mai exact, fiica lui Nelu Pastramă şi-a filmat fetele, Maria şi Rosa Alexandra, în timp ce acestea îşi spuneau rugăciunea de seară.

Surprinsă pe stradă, de cei de la Cancan.ro, bruneta nu a dorit să spună prea multe despre acest subiect dureros. Vizibil afectată, Raluca Pastramă le ducea pe micuţe la grădiniţă.

“Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a spus Raluca.

Cei doi sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună două fete. Naşi de cununie le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

Raluca Pastramă, prima reacţie după anunţul divorţului de Pepe
Raluca Pastramă, prima reacţie după anunţul divorţului de Pepe

Pepe a încercat să îşi salveze căsnicia

Se pare că Pepe a făcut tot ceea ce a fost omenește posibil pentru a-și convinge soția să mai acorde o șansă căsniciei lor, însă lucrurile au fost destul de clare în ceea ce o priveşte pe Raluca.

“Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei.

Pepe era mereu plecat, era altceva înainte, nu stăteau tot timpul împreună. El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită.

Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui”, ne-au declarat apropiați ai cuplului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI