Adela Popescu și-a botezat fiul în weekend. Imagini de la evenimentul mezinului FOTO

Adela Popescu și-a botezat fiul în weekend. Imagini de la evenimentul mezinului FOTO
Adela Popescu și-a botezat fiul în weekend. Imagini de la evenimentul mezinului FOTO

E moment de sărbătoare în familia Adelei Popescu. Cântăreața și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au botezat cel de-al treilea băiat. Adrian, căci așa se numește, a fost creștinat sâmbătă. Slujba a fost una plină de emoție așa cum au surprins și imaginile.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au botezat al treilea băiat

Adela Popescu și Radul Vâlcan au fost foarte discreți cu privire la acest eveniment, iar informația s-a aflat abia astăzi, când a și avut loc. Petrecerea de după slujbă s-a desfășurat într-un cadru de poveste, la o somptuasă vilă, înconjurată doar de flori de nuanțe roz și mov. Cei doi părinți au optat pentru ținute casual.

Adela Popescu a ales o rochie scurta, tip sacou, de culoare neagră accesorizată cu o pălărie albă cu pană. Pe de altă parte, Radu Vâlcan a decisă să poarte un costum lejer, tot de culoare închisă, la care a a ales să poarte un tricou de culoare albă.

Printre invitații la eveniment s-au numărat Laura Cosoi și Răzvan Fodor, care au distribuit la rândul său, imagini de la frumosul eveniment. Toată lumea a fost surprinsă degajată, zâmbind larg, în timp ce asculta muzică bună.

Cum au sărbătorit apropiații celor două vedete

Evenimentul a fost o dată anulat și reprogramat se pare pentru ziua de astăzi. Toata organizarea a fost ținută secret până acum . Botezul celui mic ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă din cauza restricțiilor acesta nu a mai avut loc.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de peste 10 ani și nu puțini sunt cei care s-au întrebat care este secretul căsniciei lor.

”Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe.

Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții.”, a spus Adela Popescu, în urmă cu câteva luni.