Radu Vâlcan și-a uimit fanii: „Adela nu este soția mea!”

Radu Vâlcan și-a uimit fanii: „Adela nu este soția mea!”
De ce nu o considera Radu Valcan pe Adela Popescu sotia asa

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase, sudate și populare cupluri de vedete din România. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, cei doi se iubesc mai mult decât la început. Cu toate acestea, recent, prezentatorul de la Insula Iubirii și-a surprins susținătorii, anunțându-i că nu o consideră pe Adela doar soția lui.

Cum o consideră Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Sunt tineri, frumoși, talentați și carismatici, iar de mai bine de 10 ani de zile, Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, un model de familie fericită și împlinită.

Iubirea pe care Radu Vâlcan i-o poartă soției sale este nemărginită. Vedeta de la Antena 1 nu se sfiește niciodată în a-și exprima sentimentele și adoră să-i facă Adelei Popescu tot felul de surprize, fiind un adevărat romantic.

Mai mult de atât, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1 consideră că partenera lui de viață nu este doar soția și mama băieților săi, ci o parte din sufletul său.

„Nu aș putea spune că noi doi avem o relație. Este mai mult de-atat. Suntem noi, unul cu celălalt. Adela nu este soția mea, nu este mama copiilor mei. Este parte din mine.

Copiii noștri sunt o extensie a noastră, parte din noi. Chiar te rog să îi întrebi pe ei, peste câțiva ani, care este testul suprem al părinților lor.”, a declarat Radu Vâlcan, în exclusivitate pentru clickpentrufemei.ro.

Insula Iubirii 6 începe luni, 2 mai, la Antena 1

Radu Vâlcan este entuziasmat de faptul că luni și marți, pe 2 și 3 mai, are loc premiera celui de-al șaselea sezon de la Insula Iubirii.

După 2 ani în care nu a mai filmat pentru celebrul reality-show, din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta de la Antena 1 a fost nerăbdătoare să revină în postura de prezentator al celui mai fierbinte test al fidelității din lume.

„Insula iubirii“ este aceeași. Este aceeași miză, aceleași situații plăcute sau mai puţin plăcute pentru participanţii la test, este Thailanda, este curaj, curajul de-a fi acolo, de-a fi sinceri. Acum sunt locații diferite, ofertante, mult mai multe ispite.

De fapt, nu le-aș spune ispite, sunt oameni dornici să cunoască oameni, să interacționeze, să se distreze, să învețe, la rândul lor. Sunt șanse diferite pentru concurenți de-a pleca în România mai siguri, mai asumați.”, a completat soțul Adelei Popescu pentru sursa citată.

Insula Iubirii sezonul 6 începe luni, 2 mai și marți, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1. Pe rețelele sociale, fanii emisiunii s-au arătat dezamăgiți de faptul că reality-show-ul va fi difuzat pe același tronson cu Survivor-ul de pe PRO TV.