Adela Popescu, imagine emoționantă cu Radu Vâlcan și mezinul familiei. Te vei topi pe loc

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii, acum că familia lor s-a mărit. Cei doi soți încă nu și-au arătat bebelușul pe internet, iar fanii sunt foarte curioși să îl cunoască pe micuț.

Fotografie emoționantă cu cel de-al treilea fiu al Adelei Popescu

Iată că acum, Adela Popescu a postat o fotografie cu fiul ei cel mic și Radu Vâlcan. Iată că actrița a decis să le arate urmăritorilor cum arată fiul ei cel mic, iar fotografia este de-a dreptul emoționantă.

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiețel. După trei luni în care fanii au așteptat să vadă chipul micuțului, acum actrița le-a făcut pe plac și a imortalizat un moment sensibil și emoționant.

În timp ce Radu Vâlcan își ținea în brațe mezinul, Adela Popescu i-a fotografiat și a postat imaginile pe Instagram.

„Un bebeluș și tatăl lui”, a scris vedeta alături de fotografii. Cei doi sunt în culmea fericirii odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea băiat.

Adela Popescu nu își mai dorește copii

De altfel, actrița a spus că nu își mai dorește copii și că șansele să mai rămână însărcinată sunt foarte mici.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm. Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav”, a spus Adela Popescu.

”Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii, dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a spus Adela Popescu.

Chiar dacă Radu Vâlcan își dorește și o fetiță, Adela este pregătită să se oprească aici cu sarcinile.

„Soțul meu a spus că nu poate să creadă și că o să avem patru copii, pentru că dacă acesta este tot băiețel, o să mai încercăm o dată ca să facem și o fetiță. Da, da, mă opresc aici. Pe al patrulea nu îl mai fac, promit”, a spus Adela

Urmăriți Playtech.ro și pe