11 iul. 2021 | 19:21

Adela Popescu a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul FOTO

Monden
Adela Popescu a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul FOTO
Adela Popescu a născut! Imagini cu cel de-al treilea copil al familiei

Adela Popescu a născut! Cunoscuta actriță și prezentatoare de televiziune și-a strâns pentru prima oară în brațe cel de-al treilea copil. Iată prima imagine cu bebelușul și cei doi proaspeți părinți! Fanii au reacționat imediat.

Adela Popescu a născut! Prima imagine cu al treilea copil al vedetei

Adela Popescu postase chiar cu o zi înainte o fotografie cu ea în care aștepta cumințică nașterea celui de-al treilea copil. Vedeta a avut contracții și în zilele anterioare și a știut imediat că cel de-al treilea micuț urmează să vină pe lume cât de curând.

Blondina aștepta cu sufletul la gură să-și strângă în brațe băiețelul al cărui nume nu l-a dezvăluit încă. Fanii i-au urat toate cele bune și speră să afle cât de curând care este numele simplu pe care îl vor alege actorii, așa cum au menționat în repetate rânduri că-și doresc.

„S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :)))”, a început aceasta mesajul din dreptul fotografiei. În imagine apar ambii părinți care pozează victorioși alături de al treilea moștenitor al famliei.

Radu Vâlcan aștepta extrem de emoționat venirea pe lume a celui de-al treilea copil, precum a afirmat în cadrul unui podcast de pe YouTube. Prezentatorul de televiziune își dorea enorm să aibă și o fetiță, dar soarta a decis ca și următorul să fie băiețel.

  • Vezi pozele în Galeria FOTO

„Ne-a iesit si de data asta”

Imediat cum a aflat sexul copilului, vedeta și-a anunțat soția că cel mai probabil își va face apariția și un al patrulea. Adela a născut după patru ore de travaliu care au fost grele, precum a subliniat moderatoarea. Cu toate astea, toate durerile au luat sfârșit atunci când și-a putut ține la piept bebelușul.

„Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️ Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc! Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”
Adela Popescu (Sursa: instagram.com)

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro