Adela Popescu a spus stop: ‘Gata, ajunge’. Radu Vâlcan nu se va bucura să auda asta

Adela Popescu a spus stop: ‘Gata, ajunge’. Radu Vâlcan nu se va bucura să auda asta
Adela Popescu a spus stop. Gata, ajunge! Radu Valcan nu se va bucura sa auda asta

Mai are doar câteva luni și naște cel de-al treilea copil, iar Adela Popescu nu putea fi mai fericită de atât. Invitată la Vorbește Lumea, frumoasa blondină a făcut o declarație surprinzătoare. Ce se va întâmpla după ce se va naște băiețelul ei: „Gata, ajunge!” Lui Radu Vâlcan îi va părea rău să audă asta.

Adela Popescu a spus stop: ‘Gata, ajunge’

Adela Popescu este în culmea fericirii și acest lucru se vede pe chipul ei. Vedeta radiază de bucurie și arată senzațional. Însărcinată în 22 de săptămâni, frumoasa blondină are un trup de invidiat, menținându-și silueta silfidă, doar burtica de gravidă se vede. Actrița a venit să-i viziteze pe prietenii ei de la Vorbește Lumea, Cove și Lora, pentru a le mai povesti cum se simte și, în special, ce sfaturi le dă tinerelor mămici.

Cove și Lora au complimentat-o pe frumoasa blondină, care arată foarte bine. Actuala prezentatoare de la Vorbește Lumea a întrebat-o pe Adela dacă au în plan să facă și o fetiță, după ce se va naște băiețelul din burtică. Soția lui Radu Vâlcan a negat vehement, spunând că le ajung trei copii, lucru care sigur îl va întrista pe prezentatorul de la Insula Iubirii, care și-ar fi dorit din suflet și o fetiță, după cum a declarat Adela Popescu atunci când nu știa, încă, sexul celui de-al treilea copil.

Lora: Am înțeles că scumpițelul tău vrea și o fetiță!

Adela Popescu: Nu mai, gata, ajunge! (a zis râzând)

Ce sfaturi le dă Adela Popescu femeilor care vor deveni mame

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite și urmărite vedete de pe Instagram, iar de când a rămas însărcinată pentru a treia oară, zeci și sute de mămici sau viitoare mămici cer sfaturile frumoasei actrițe, care are deja experiența creșterii a doi copii. Vedeta de la PRO TV a făcut o mica listă cu lucruri pe care le recomandă femeilor însărcinate, precum și obiecte în care nu ar mai investi:

„Un sfat pe care l-aș da tinerelor mămici este că e important să aibă o pompă de muls, până se pornește laptele, sânii trec prin tot felul de schimbări. Ca să știi dacă cel mic a mâncat suficient, în mod normal, după ce s-a trezit, verifici scutecul…acolo se vede dacă s-a hrănit corespunzător. Vezi dacă (n.r – bebelușul) a luat la cântar, cel mai bine este să-l cântărești o dată pe săptămână.”, a zis Adela Popescu la Vorbește Lumea.

Soția lui Radu Vâlcan a subliniat importanța investirii într-un curs de prim-ajutor pentru bebeluși, mărturisind că ei i-a fost mereu teamă de faptul că fiii ei s-ar putea îneca în timp ce mănâncă.

„Eu nu aș mai lua masă de înfășat. Este utilă femeilor care nasc prin cezariană, care nu se pot apleca. Eu n-am folosit-o niciodată. Și nici în camera copilului nu aș mai investi, pentru că va deveni camera de jucării. E o risipă de bani, copilul nu va dormi acolo. Apoi, se pune presiune pe tinerele mame să nu lase TV-ul deschis în cameră, ca le va distrage ochii. Noi stăm mereu cu televizorul deschis, să fim serioși. Aș investi într-un curs de prim-ajutor, mi-a fost teamă să nu se înece copiii in timp ce mănâncă!”, a completat simpatica blondină la PRO TV.