Cadoul primit de Adela Popescu. Vedeta TV a fost extrem de surprinsă

Cadoul primit de Adela Popescu. Vedeta TV a fost extrem de surprinsă
Cadoul primit de Adela Popescu. Vedeta TV a fost extrem de surprinsă

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de soțul ei și cei doi băieți, Alexandru și Andrei. Însărcinată în al doilea trimestru, vedeta TV a fost extrem de surprinsă când a văzut ce cadou a primit din partea admiratorilor. Fanii soției lui Radu Vâlcan au oftat când au văzut despre ce era vorba.

Cadoul primit de Adela Popescu

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară. Deși toată lumea credea că prezentatoarea de la Vorbește Lumea va avea, de data aceasta, o fetiță, iată că destinul îi va aduce al treilea băiețel în doar câteva luni. Gravidă în al doilea trimestru de sarcină, Adela Popescu numără luni până când își va ține bebelușul în brațe.

Nu doar Radu Vâlcan își răsfață soția cu gesturi de zile mari. Recent, frumoasa vedetă a primit, din partea unor admiratori, un cadou delicios și savuros pentru familia sa, care este în continuă creștere. Este vorba despre un tort cu fructe și cremă de ciocolată, pe care blondina l-a filmat și urcat imediat pe InstaStories, acolo unde le-a mulțumit celor care i-au făcut acest gest frumos, spre invidia fanilor, cărora li s-a făcut poftă de ceva dulce.

„Mi-au trimis un tort și această afirmație: viața în 5 este tres jolie! Dar de unde știți voi? Hm? De unde știți? Și eu sunt convinsă, vă mulțumesc!”, a spus Adela Popescu entuziasmată, pe InstaStories.

Ce nume va purta bebelușul Adelei Popescu

Deși mai sunt câteva luni bune până când va naște al treilea copil, Adela Popescu și Radu Vâlcan deja se gândesc cu ce nume va fi botezat băiețelul lor. Vedeta dorește să păstreze tradiția, iar numele să fie românesc și să înceapă cu litera A, precum Alexandru și Andrei, primii doi copii. Însă nu doar părinții își fac asemenea preocupări, ci și cei mici. Actrița a povestit pe Instagram o discuție amuzantă pe care a avut-o cu fiul ei cel mare, care a venit cu o idee neobișnuită de nume pentru frățiorul său care încă nu s-a născut.

„VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic in timpul ecografiei la care a participat alaturi de mine.
-VIONEL?! De ce, Alexandru?
-Pentru ca seamana cu o soparla.
-Super, zic.
Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar ca stii ca noi ne dorim sa inceapa cu A, ii raspund eu fericita ca am iesit frumos din impas.
-Atunci, Avionel. A zis el. :)”, a povestit amuzată Adela Popescu pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI