Adela Popescu, apariție răvășitoare. Nici nu-ți dai seama că e la jumătatea sarcinii

Adela Popescu, apariție răvășitoare. Nici nu-ți dai seama că e la jumătatea sarcinii
Adela Popescu încă odată o fericită mămică

Vestea că Adela Popescu este iar însărcinată a luat internetul pe sus. După anunțul fericit Adela s-a retras din fața micilor ecrane, pentru a se putea ocupa de ea. Acum, la 22 de săptămâni de sarcină, Adela arată impecabil, și asta se vede cu ochiul liber.

Adela Popescu încă odată o fericită mămică

Este cunoscut faptul că odată gravidă o viitoare mămică va lua în greutate, lucru de altfel normal. Numai că Adela Popescu arată ca trasă prin inel, deși gravidă deja în luna a cincea de sarcină. Recent vedeta a postat câteva poze în care i se vede burtica. Fanii au rămas impresionați de silueta vedetei și comentariile au început să curgă pe Instagram, acolo unde a și postat câteva poze.

Ajunsă la a treia sarcină Adlea Popescu și Radu Vâlcan nu pot decât să fie fericiți. De altfel cuplul este unul din cele mai iuibte din showbiz-ul românesc, dar și cele mai statornice. ”Momentan, credem că avem o familie mare, de abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil.”, declara Adela Popescu. Radu spunea tot atunci: „Ne mai dorim încă un copil, nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: simt că lucrurile nu sunt încheiate. Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem.

Vedeta a avut câteva probleme la începutul sarcinii

Pentru că, uneori, nimic nu este cum ne-am dori, nici începutul de sarcină nu a fost unul lipsit de probleme pentru Adela Popescu. Vedeta a recunoscut la începutul celei de-a treia sarcini că ar fi avut ceva probleme. Despre acest lucru a vorbit tot pe Instagram. În postarea cu pricina Adela Popescu le-a dat și câteva sfaturi viitoarelor mămici.

”Bebelușul meu crește în burtică. Are nevoie de un cămin sigur. Așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!’, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI