Adela Popescu a pregătit o surpriză majoră pentru fanii ei! Ce va face o bucură și pe ea enorm EXCLUSiV

Adela Popescu a pregătit o surpriză majoră pentru fanii ei! Ce va face o bucură și pe ea enorm EXCLUSiV
Adela Popescu : „Viața cu 3 copii este imprevizibilă”

Adela Popescu a pregătit o surpriză majoră pentru fanii ei! Adela Popescu își împarte timpul. Pe de-o parte la emisiunea de la Pro TV, „Vorbește lumea”. Pe de alta cu numeroasa ei familie, formată din Radu Vâlcan și cei trei băieți ai lor. Cum muzica rămâne marea ei dragoste, prezentatoarea TV a intrat recent în studio și a înregistrat o piesă, pe care copiii săi deja o fredonează. Vedeta a recunoscut, într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, că ce va face o bucură și pe ea enorm.

Adela Popescu a pregătit o surpriză majoră pentru fanii ei, iar noi știm despre ce este vorba

Adela Popescu nu renunță la muzică, deși viața de familie, proiectele TV și pandemia au ținut-o departe de scenă mult timp. Recent, vedeta a primit o piesă, i-a plăcut, așa că a înregistrat-o. Este un semn că muzica ocupă un capitol important în viața ei.

„Muzica nu e pusă în cui. Chiar am înregistrat o melodie drăguță. Am primit o piesă, mi-a plăcut foarte mult cum sună, am înregistrat-o. Acum trebuie să merg la casa de discuri ca să vedem dacă e bună.

Dacă nu e bună, o scoatem, nu o scoatem. Asta e problema că scoți o melodie și dacă nu poți să cânți la evenimente e cam degeaba. Piesa e în română, e frumoasă, melodioasă. Copiii mei o fredonează încontinuu, dacă le place copiilor, poate e de bine”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Adela Popescu.

Ea este încurajată să se implice mai mult în muzică și de partenerul său de viață, Radu Vâlcan. “Da, e înnebunit, îi place mult cum cânt”, a adăugat ea.

A refuzat proiecte în teatru

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a fost dorită în distribuția unor spectacole de teatru. Deși i-a surâs ideea să joace din nou pe scândură, Adela s-a văzut nevoită să decline ofertele primite. Motivul a fost lipsa timpului pe care nu îl are în prezent. Pentru pregătirea în detaliu a unor astfel de proiecte este nevoie de timp.

„Nu mai pot acum. P piesă de teatru până ajunge să fie pe scenă cere multe zile de repetiții, am avut chiar trei propuneri”, ne-a mărturisit ea.

Adela Popescu : „Viața cu 3 copii este imprevizibilă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au dorit să aibă casa plină de copii, ceea ce se și întâmplă.

„Marele meu noroc a fost mama că a fost lângă noi și știam că ai mei copii sunt pe mâini bune. Dar abia acum sunt cu adevărat relaxată. Nu mă panichez, dacă plânge mai tare unul dintre băieți nu mă sperii.

S-a mai relaxat și Radu. Mamele își găsesc mai multe resurse când vine vorba de copiii lor. Tații sunt mai vulcanici. Sunt momente absolut fabuloase. Noi avem bucătăria deschisă și stăteam la un pahar de proseco. Ei se jucau în jurul nostru. Foarte frumos! Ce mișto!

Uite, cât de frumoasă este viața! Și peste zece minute au început să se bată băieții. Să se tragă de păr, s-a schimbat totul, treci de la agonie la extaz  și invers foarte repede”, ne-a povestit Adela Popescu.

Pe lângă ajutorul constant la creșterea copiilor pe care mama i-l oferă necondiționat, Adela se bazează și pe tatăl ei, care vine din ce în ce mai des la București pentru a le fi alături.

„Avem o bonă filipineză, pe care nu am luat-o ca bonă, ci ca menajeră, doar că între timp a început să ne ajute și din punctul acesta de vedere, pentru că nu facem față.

Am luat-o cu o lună înainte să nasc, vorbește cu copiii în engleză, sper să și învețe engleza de la ea, au început să comunice în engleză și suntem foarte încântați”, a adăugat Adela Popescu.