Adela Popescu l-a dat de gol pe unul dintre fiii săi: ‘Radu era să leșine când l-a văzut’

Adela Popescu l-a dat de gol pe unul dintre fiii săi: ‘Radu era să leșine când l-a văzut’
Adela Popescu l-a dat de gol pe unul dintre fiii săi

Adela Popescu l-a dat de gol pe unul dintre fiii săi. Se pare că micuțul și-a descoperit o nouă pasiune, iar Radu Vâlcan a fost la un pas de „leșin” când a văzut. Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei fii. Cei doi au o relație de peste 10 ani adesea au dat detalii despre secretul relației lor.

Adela Popescu l-a dat de gol pe unul dintre fiii săi

Adela Popescu a mărturisit că unul dintre fiii lor a descoperit o nouă pasiune, și anume, personalizarea articolelor vestimentare. Astfel, unul dintre băieți a colorat cu niște carioci speciale fiecare tricou în parte, iar pentru a se bucura în continuare de această activitate, Adela Popescu i-a cumpărat alte articole vestimentare simple pe care să le deseneze. Copilul folosește o vopsea specială pentru textile, care se poate spăla cu ușurință.

„E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre relația lor

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au peste un deceniu de relație. De multe ori, vedeta de la Pro TV a fost întrebată care este secretul mariajului lor, motiv pentru care a făcut mai multe mărturisiri. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit că soțul ei, Radu Vâlcan, este o persoană introvertită, în schimb, ei îi place să fie foarte comunicativă cu cei din jur.

 „Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a mărturisit Adela Popescu pentru Viva.ro.

În același interviu, Radu Vâlcan a vorbit despre gelozie.

„Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătea firești într-o relație, cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii. (zâmbește)”, a declarat soțul Adelei Popescu.