Totul despre Leoo Dumitru, noul bucătar de la „Vorbește Lumea“. Cum a devenit celebru în România (exclusiv)

Totul despre Leoo Dumitru, noul bucătar de la „Vorbește Lumea“. Cum a devenit celebru în România (exclusiv)

Leoo Dumitru, un tânăr creator de conținut de pe TikTok, demonstrează la cei doar 21 de ani ai săi că lucrurile făcute cu pasiune îți pot aduce propria rubrică în cadrul unei emisiuni de televiziune. Studentul la Drept și Agronomie a devenit viral pe aplicație grație rețetelor pe care le-a încărcat de-a lungul timpului, în special datorită pastelor. Mai multe detalii despre noul bucătar de la „Vorbește Lumea“, în continuare.

Totul despre Leoo Dumitru, noul bucătar de la „Vorbește Lumea“

Leoo Dumitru, un tânăr de 21 de ani care a devenit viral pe TikTok, s-a alăturat de curând echipei de la Pro TV, după ce rețetele lui au fost încercate de oameni din toată țara.

Studentul și-a văzut visul cu ochii, acela de a răspândi rețetele și trucurile sale la cât mai mulți oameni. Începând cu 31 ianuarie, nu doar cei din online se vor bucura de ajutorul lui în bucătărie, ci și telespectatorii emisiunii „Vorbește lumea“.

„Echipa mea din Squad Influencers se ocupă permanent de aparițiile mele în media. Așa a venit și o primă apariție la emisiunea «Vorbește lumea» , iar imediat după ea, în urma câtorva discuții, s-a decis ca în fiecare luni să fiu alături de Adela și băieți în emisiune, lucru care mi-a umplut inima de bucurie.

Este o mare realizare pentru cineva din online, mai ales de pe Tiktok, care a apărut recent în peisaj, să facă un asemenea pas într-o televiziune cu renume. Mă bucur că toată munca depusă de noi dă roade și că ne putem mândri cu asemenea proiecte frumoase“, a declarat tânărul pentru impact.ro.

Citește și: Adela Popescu a făcut anunțul trist la Vorbește Lumea despre soțul ei, Radu Vâlcan. Ce a pățit vedeta

Cum a devenit celebru în România (exclusiv)

Tânărul va fi prezent în fiecare zi de luni în cadrul show-ului, pregătit să facă senzație în bucătărie. Singura grijă a lui este că noul proiect a venit chiar în cea mai aglomerată perioadă pentru el, căci pe lângă pasiunea pentru gătit Leoo urmează și cursurile facultăților de Drept și Agronomie.

„Am început această colaborare fix în cea mai aglomerată perioadă a anului și anume: sesiunea. Mi-am dovedit până acum că știu să îmi gestionez foarte bine timpul și dacă până acum nu m-a oprit nimic din a ajunge la aproape 700.000 urmăritori pe Tiktok, iar în paralel să am și rezultate bune la facultăți, sunt sigur că nu mă va împiedica nimic să am rezultate și în noile condiții.

Este o perioadă prosperă din viața mea, pe un plan ascendent, de care încerc să profit la maximum și să nu mă dau în lături de la nimic. Îmi place să cred că această viață în care am ceva de făcut constant mă ține practic în priză, nu mă lasă să mă plictisesc o secundă și mă face să cred că trăiesc cu adevărat“, a povestit el.