14 ian. 2022 | 13:45

Adalia Rose Williams, fata cu cea mai rară boală genetică, a murit la doar 15 ani

News
Adalia Rose Williams, fata cu cea mai rară boală genetică, a murit la doar 15 ani
A murit Adalia Rose Williams

Adalia Rose Williams, fata cu cea mai rară boală genetică, a decedat la vârsta de 15 ani. Ea devenise vedetă pe platformele de social media, după ce a vorbit despre boala de care suferă, postând adesea actualizări despre starea sa de sănătate. Adalia Rose Williams suferea de progeria, o boală genetică foarte rară.

Adalia Rose Williams a murit

Adalia Rose Williams a murit miercuri seara, conform unei postări distribuite pe paginile sale de Instagram și Facebook. Adolescenta în vârstă de 15 ani, din statul american Texas, avea peste 12 milioane de urmăritori pe Facebook și 2,9 milioane de subscriberi pe Youtube, platforme pe care posta adesea actualizări despre starea ei de sănătate, videoclipuri despre machiaj, glume și înregistrări despre familia sa.

„Ea a atins viețile a milioane de persoane și a lăsat cea mai mare amprentă în toți cei care au cunoscut-o”, se menționa în postarea publicată miercuri seara. „Ea nu mai suferă și dansează acum pe muzica pe care o iubește”, se mai menținează acolo.

„Vrem să le mulțumim tuturor celor care au iubit-o și au susținut-o. Mulțumim tuturor medicilor și asistentelor ei care au lucrat ani de zile pentru a o menține sănătoasă. Familia ar dori acum să plângă în privat această pierdere uriașă”, se încheie în comunicat.

Despre progeria, boala de care suferea Adalia Rose Williams

Adalia Rose Williams a fost diagnosticată cu sindromul Hutchinson-Gilford, o formă de progerie infantilă, la trei luni de la naștere, potrivit mărturisirlor mamei sale, Natalia Pallante. Pentru progerie nu există niciun tratament. Această boală face copiii să îmbătrânească mult mai rapid decât este normal, iar printre simptome se numără pierderea părului și problemele de dezvoltare.

„Nici măcar nu spunem cuvântul „progerie” foarte des, doar o tratăm ca pe o copilă normală de 11 ani și încercăm să-i oferim cea mai bună viață”, a spus tatăl ei pentru ziarul Herald în 2018.

Media de viață a celor născuți cu această boală este de numai 13 ani. Aproximativ 400 de copii din întreaga lume au fost diagnosticați cu această condiție genetică. Leon Botha a fost persoana care a trăit cel mai mult cu această boală, și anume 26 de ani. El a murit la data de 5 iunie 2011.

Canalul de Youtube al Adaliei Rose Williams a strâns, de-a lungul timpului, peste 339 de milioane de vizualizări. În ultimul videoclip postat în noiembrie 2021, aceasta despachetează o păpușă de silicon pe care a botezat-o Luka.

Williams a început să posteze videoclipuri pe YouTube în 2012.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Imaginile care au provocat revoltă, în FCSB - Rapid! Medicii făceau semne disperate, jandarmii au folosit scuturile
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Andreea Sasu nu se mai ascunde. Vedeta le-a arătat tuturor un inel cu diamant. E sau nu de la Philip Plein?
EVZ.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Statul NU mai plătește niciun ban pentru acești români. Lege obligatorie din 2024
Capital.ro
Cel mai bun moment pentru plantarea castraveților în grădină. Pași de urmat pentru a avea o recoltă bogată
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum l-a cucerit Meghan Markle pe Prințul Harry. Rețeta de ”pui logodnă”
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro