02 dec. 2020 | 07:56

Actrița din România pe care nimeni nu o mai recunoaște la bătrânețe. Ce dramă trăiește de când s-a pensionat

Monden
Actrița din România pe care nimeni nu o mai recunoaște la bătrânețe. Ce dramă trăiește de când s-a pensionat
Cine este actriţa în vârstă de 84 de ani pe care nu o mai recunoaşte nimeni

În vârstă de 84 de ani, ea este marea actriţă din România pe care nimeni nu o mai recunoaşte la bătrâneţe. S-a retras din viaţa publică în urmă cu doi ani iar de când s-a pensionat trăieşte o mare dramă.

Cine este actriţa de nerecunoscut

Ileana Stana-Ionescu, una dintre cele mai mari actriţe din România, a devenit de nerecunoscut la bătrâneţe. În vârstă de 84 de ani, aceasta trăieşte o adevărată dramă de când s-a pensionat. În mare parte, aceasta stă în pat din cauza problemelor de sănătate din ce în ce mai grave de care suferă.

“Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică”, au declarat surse din apropierea marii actrițe, pentru Impact.ro.

Un alt lucru care o afectează enorm pe actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti este faptul că nu reuşeşte să îşi vadă unicul copil decât de două ori pe an, Andrei fiind medic în Statele Unite ale Americii. Ileana Stana-Ionescu a declarat că acest lucru o afectează mai mult acum, la bătrâneţe, chiar dacă vorbeşte des cu fiul său cu ajutorul internetului.

„Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui”, spunea Ileana Stana Ionescu, în urmă cu doar câteva luni.

Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu, o viaţă împreună

Sunt împreună de aproape şapte decenii iar de curând au povestit că întreaga experienţă neplăcută de anul acesta nu i-a afectat prea mult tocmai pentru că sunt unul lângă celălalt. Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu au vorbit, la Antena 3, despre criza sanitară care afectează întreaga lume.

„Atâta timp cât suntem împreună, este foarte bine. Sunt vremuri care ne-au afectat pe toţi. Să avem înţelepciunea să le trecem cu bine”, a spus Andrei Ionescu.

De asemenea, îndrăgita actriţă a dorit să transmită românilor, cu ocazia Zilei Naţionale, un mesaj.

„Profităm de momentul acesta şi urăm pentru patria noastră iubită şi frumoasă tot ce este mai bun pe lume şi să avem parte să ne bucurăm alături câtă existenţă vom mai avea. La mulţi ani, naţiune”, este mesajul transmis de Ileana Stana-Ionescu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro