Cum arată Ileana Stana Ionescu la 84 de ani. Artista a slăbit îngrijorător de mult VIDEO

Inegalabila actriță Ileana Stana Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani, anunțând că își dorește liniște. Bătrânețea…haine grele, astfel simte și artista, ajunsă la onorabila vârstă de 84 de ani. Problemele de sănătate nu-i mai dau pace, iar după 63 de ani petrecuți pe scenă, acum, majoritatea timpului și-l petrece la pat.

Ileana Stana Ionescu, din ce în ce mai slăbită. Actrița are probleme mari la bătrânețe

Ileana Stana Ionescu (84 de ani) a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani, pentru că își dorește o bătrânețe liniștită. Ultima perioadă nu a fost, însă, prea ușoară pentru artistă. Problemele de sănătate au început să se facă auzite, iar osteoporoza nu îi permite să se mai deplaseze ca odinioară.

„Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică”, a udeclarat surse din apropierea marii actrițe, pentru Impact.ro.

A stabilit cu soțul divorțul înainte de nuntă, dar viața le-a demonstrat că sunt suflete pereche

S-ar putea spune că, în momentul în care a hotărât să se căsătorească, Ileana Stana Ionescu a făcut pactul vieții ei. Au ajuns de la o poveste de dragoste incertă să trăiască dragostea vieții lor, de 67 de ani, iar fructul iubirii este băiatul lor, care este medic și trăiește în străinătate.

„Nu m-a lăsat să întrevăd măcar un moment greu între noi”, ar fi secretul relației lor, povestește actrița.

Când vine vorba despre Andrei Manuel, cei doi soți au numai cuvinte de laudă, dar și de dor:

„Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect, dar simt nevoia atingerii lui”, spune Ileana Stana Ionescu, în timp ce soțul, vertical, declară că „este bine că e acolo”.

Cum le este viața în pandemie?

„Stăm liniştiţi în vila din Pipera şi nu am prea mai ieşit. Norocul nostru că stăm la curte şi avem pomi fructiferi, am un păr cu 7 fructe, un măr, cu un singur fruct, şi un lămâi. Câteodată le mai număr, când n-am ce face. Avem o doamnă care ne ajută, stă cu noi, se ocupă de gătit şi de curăţenie, iar un nepot ne face cumpărăturile, ni le lasă la poartă. Avem un dispozitiv de dezinfectat toate produsele”, a declarat Andrei Ionescu, soţul acesteia, pentru Click. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI